- Член од
- 1 јули 2008
- Мислења
- 2.031
- Поени од реакции
- 2.047
Ноуп, бат ју смел компешн... мејби...Ду ај смел фир ин д нејбрс хаус ???
Ноуп, бат ју смел компешн... мејби...Ду ај смел фир ин д нејбрс хаус ???
Ја би ти препорачал да си продолжиш да си го гледаш само и само Јунајтед. И онака друга утакмица не си гледал(на друг клуб)... Канзас се добра екипа, во секој случај.Треба нападот да го појачаат + малце играчи имаат во тој дел од теренот...се надевам ќе фрлат некој денар шеициве за нов шпиц и поход на Сити кон врвот
~wow~
А и ќе заборавев апел до шеиците да фрлат пара и за 5/6 голмани по можност секој голман да има по 3/4 цицки и 5/6 јајца.
Благодариме.
Дај боже да се ограничи. :se_ molamToчно ова дека сега и во Премиер ќе има ограничување до 25 играчи у тим !?
Тогаш од овие што Сити ќе ги шитне, ќе може да се склопи еден тим кој сигурно би можел подобро од Сити да изигра у ПЛ.
da da golema heheПатетика.
^^Ја би ти препорачал да си продолжиш да си го гледаш само и само Јунајтед. И онака друга утакмица не си гледал(на друг клуб)... Канзас се добра екипа, во секој случај.
Има И тоа ептен одлични играчи ќе избацат, Ајрланд, Ричардс, овој вториов е многу добар бекToчно ова дека сега и во Премиер ќе има ограничување до 25 играчи у тим !?
Тогаш од овие што Сити ќе ги шитне, ќе може да се склопи еден тим кој сигурно би можел подобро од Сити да изигра у ПЛ.
Ноуп, ју смел биг лаф, сејм ес д лест 3 Сити гејмс, деј лост дем ол -DДу ај смел фир ин д нејбрс хаус ???
Исто и Њу Јорк Ред БулсЈа би ти препорачал да си продолжиш да си го гледаш само и само Јунајтед. И онака друга утакмица не си гледал(на друг клуб)... Канзас се добра екипа, во секој случај.
Bold:Да беа Шити со некој друг менаџер кој ќе знаеше што прави а не со Манчини кој само купува тоа што е актуелно без да види што зема, може ќе ни беше страв, ама по прошлите утакмици со нив, видовме дека паѓаат на психички план, силни се само зошто играат против нас, првото полувреме, после немаат мотивација, знаат дека за истрчаното веќе имаат суми на сметка у банка
А што, за тебе Манчини стратег прва класа е?Bold:
Underline:
Italic: Не е работата да се плашите.
Не, бе. Манчини онака на среќа си освојуваше титули со Интер секоја година.А што, за тебе Манчини стратег прва класа е?
Може вода да им носи на Ферги, Анчелоти, Мојс, Венгер... А за плашење фала богу дека не се плашиме, едвај чекаме да играме со Шити и лани го викавте истово, вадевте билборди ама џабе
Фелипе Касиедо:smir:И нас лани не победија двапати,ама затоа губеа од Барнли и од такви питачки екипи...
Само купуваат играчи,не знам што ќе им прават.
Белами,Жо,Робињо,Адебајор,Тевез,Санта Круз,сеа и Балотели.....
Чак што више иам некој промашено сто посто.
Не, бе. Манчини онака на среќа си освојуваше титули со Интер секоја година.
И мене ме вклучуваш во "тие" што ваделе билборди???
--- надополнето ---
Фелипе Касиедо:smir:
--- надополнето ---
А да оставиме на времето да пресуди дали Манчини е добар, дали Сити се добри дали ова, дали она, дали...................................
Ако има некој информација за Сити нека постира, ако нема ајт.