Факултет за Електротехника и информациски технологии

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Еј дечки ај некој што е инфо прва година или што слуша повторно програмирање да ми каже кој ви е асистент и дали ви кажал нешто кога може потпис да се земе?

Фала :helou:
Јоксимовски Бобан. Ништо ни нема кажано, ама демонстраторката ни спомна дека на последната лабораториска вежба би требало да добиеме потписи, па сега... Ќе видиме.

newone

no titula
Член од
10 декември 2009
Мислења
16
Поени од реакции
0
Фала. И уште да ми кажеш кога има програмирање лаб вежби (ден и која училна):smir:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Во Понеделник, од 2 до 8 (чинам), во кабинетот каде што има Sun + SuSE, во ФЛАОП.

Член од
14 јуни 2007
Мислења
105
Поени од реакции
6
Имаме студентски е-маил без forgot user name or password. Е сега јас кога бев бруцош и кога на ливче ни даваа да пополнуваме се, па дури и пасот, јас сигурно не сум си пишал пасворд кој го користам и памтам. Па ај логирај ме сега.
Ако си ги следел упатствата тогаш password би требало да ти е матичниот број ;)

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
Знае некој како е постапката за отварање студентски e-mail, со кој треба да се исконтактира и слично?

Член од
14 јуни 2007
Мислења
105
Поени од реакции
6
Знае некој како е постапката за отварање студентски e-mail, со кој треба да се исконтактира и слично?
Па на првите часови по структурирано програмирање даваат формулари кои треба да се поплнат или ако не можеш директно у ФЛАОП таму ке пополниш формулар

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Оваа година беа спремни мејловите уште пред да почнеме со лабораториски вежби, значи немаше потреба од пополнување на формулари. Исконтактирај го т.н. Администратор на ФЕИТ порталот, или како што ти кажа колегава погоре, оди директно во ФЛАОП.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Ни формулари сме добиле, ни ни кажале дека имаме студентски маил. Како треба да е username-от, број на индекс или име и презиме?

H

HCL

Гостин
Ако си ги следел упатствата тогаш password би требало да ти е матичниот број ;)
Јок, ти ми збориш за оваа година (ваљда), јас кога попунував убаво се сеќавам требаше и пас да си пишеме. А за контактирање со веб администраторот искрено ме заболе, ако они се неспособни да направат едно ебено forgot password, јас немам намера да се замарам. И онака сите мејлови ми стигаат на мојот личен е-маил.

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
Немаше никакви ливчиња, ниту информации за студентски мејл, па одлучив сам да се заангажирам. Фала многу :)

Член од
13 јуни 2008
Мислења
92
Поени од реакции
0
Кој е подобар смер за програмирање ИКИ или ИНФО ??

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Некој да го има распоредот за колоквиумска? Линкот од претходната страна не палит.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Кој е подобар смер за програмирање ИКИ или ИНФО ??
Исто се учи. Иста програма, исти вежби се е исто. Различни професори се паѓаат, различни асистенти.
И да си на ИКИ, зависно од презимето ќе те распределат во паралелка А,Б,В,Г,Д... па зависно од паралелката ќе ти се погоди добар/лош професор.
Колоквиумот е исти за сите. Само оваа година ние од инфо малце касниме зашто 3 предавања губевме, па ни се изгуби редоследот.
Сепак главното сам си го учиш. Бара доста вежбање.

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Исто се учи. Иста програма, исти вежби се е исто. Различни професори се паѓаат, различни асистенти.
И да си на ИКИ, зависно од презимето ќе те распределат во паралелка А,Б,В,Г,Д... па зависно од паралелката ќе ти се погоди добар/лош професор.
Колоквиумот е исти за сите. Само оваа година ние од инфо малце касниме зашто 3 предавања губевме, па ни се изгуби редоследот.
Сепак главното сам си го учиш. Бара доста вежбање.
Е исто е ама уствари не е исто.
На ИКИ добиваш диплома за дипл. ел. инжињер, а на ИНФО друга диплома ( не ми текнува баш како гласеше)...

Kajgana Shop

На врв Bottom