Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе дали знае некој сега во прв семестар ако не се фатат Математика 1 или Структурирано Програмиранје 1 дали во втор ќе може да се иде на слушање на Математика 2 и Објектно Програмирање па после во јуни да се полага за двете или ќе мора во јуни за првото а следната година за ова второво???

Може фала богу

Фала за информациите пошто ова структурново многу не го учев пошто нема да ми треба ама не знаев за во вториот семестар дали ќе може да се слуша предметот.

Не ми е јасно. Кај го објавија распоредов? Ниту на сајтот има нешто, ниту на меил ми стигнало, а зачленет сум на се што е за зачленување:)

Не ми е јасно. Кај го објавија распоредов? Ниту на сајтот има нешто, ниту на меил ми стигнало, а зачленет сум на се што е за зачленување:)

Изгледа на ФБ објавуваат првин :toe:

Ај да прашам и јас да не знае некој до кога се пријавувањата за Јануарската испитна сесија за прва година на феит???

Ај да прашам и јас да не знае некој до кога се пријавувањата за Јануарската испитна сесија за прва година на феит???

До 11 значи до утре. Можеш и после да пријавиш али плаќаш по 300 денари од предмет.

Аха во студенски прашања треба да дадам пријавница и што друго?
Btw Фала на одговорот...

Ќе купиш 4 пријавници и таксени марки, ќе ги пополниш и ќе идеш горе кај студентски прашања ќе видиш има како сандачиња и таму ќе ги пуштиш пријавите како да гласаш на избори, исто е ќе видиш. Иначе на пријавите ќе треба да напишеш код и кредити за секој предмет, тоа ќе го видиш горе кај студентски има една листа таму се пишува.

Ќе купиш 4 пријавници и таксени марки, ќе ги пополниш и ќе идеш горе кај студентски прашања ќе видиш има како сандачиња и таму ќе ги пуштиш пријавите како да гласаш на избори, исто е ќе видиш. Иначе на пријавите ќе треба да напишеш код и кредити за секој предмет, тоа ќе го видиш горе кај студентски има една листа таму се пишува.

Аха пријавниците доле во тобакото има така?

До 11ти се мисли сосе 11ти или денес е краен рок ??

Распоредот се добива на студентскиот е-маил, секој студент има студентски е-маил и сите соопштениеа и слични ствари прво доаѓаат таму

Распоредот се добива на студентскиот е-маил, секој студент има студентски е-маил и сите соопштениеа и слични ствари прво доаѓаат таму

Имаме студентски е-маил без forgot user name or password. Е сега јас кога бев бруцош и кога на ливче ни даваа да пополнуваме се, па дури и пасот, јас сигурно не сум си пишал пасворд кој го користам и памтам. Па ај логирај ме сега.

Еј дечки ај некој што е инфо прва година или што слуша повторно програмирање да ми каже кој ви е асистент и дали ви кажал нешто кога може потпис да се земе?

Фала :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom