Факултет за Електротехника и информациски технологии

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
Свака част за сликата. Priceless :pos2:. Јас одам секако. Таман ми иде после електроника првиот колоквиум малце да се размрдам :zlo:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Исконтактирај го Администраторот. :icon_bigg
Или кај Коста обрати се, он има врски, ќе те среди одма.

Член од
16 февруари 2006
Мислења
459
Поени од реакции
48
Исконтактирај го Администраторот. :icon_bigg
Или кај Коста обрати се, он има врски, ќе те среди одма.
Ако имаш цел ден , слободно обрати се кај КОСТА :pos2::pos2:

Тони мислам ја сфати поентата :pos2:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Per i ja ja sfativ .... Kosta rules , mada poprvo ke najdes ubava zenska (cast isklucoci hahaha) nego kosta na FEIT ... :( Tuzno ali ipak tipot e ok :D

Член од
21 февруари 2007
Мислења
234
Поени од реакции
10
Ај Здраво Живо :) :)
Како сте ми колеги? Што има ново старо? Впечаточите како ви се? :) Нешто невобичаено ( мислам дека има многу :))) ) Да се пофалите? :)
Иначе има објавено список на Структуирано програмирање за групите и одржување на лабараториски вежби ... така да погледнете што како сте :) јас сум 9 (Б) ;)
http://f1.grp.yahoofs.com/v1/IHrPSlQsI_Yn8YMzUmS3eEBFvBZj5rIYzbwiLpeTjImpLQtnyS_Ydvu23dVacUkH5aKBc3jGCc_SnKLZA_Gij4RsQP3chQadcjeq/Laboratoriski vezbi/SP-LaboratoriskiVezbi-2009_2010.pdf

A

Alexander Nevsky

Гостин
Јас сум 28 група-Д:smir: п.с со петар џокер во иста паралелка сум со другиве незнам ако има некој нека се јави:pos2:

M

Mario Gómez

Гостин
Moже некој добро објаснување за овој факултет, шо предмети треба да полагам на државен? Дали е тешко? Колку години е? Дали се наоѓа лесно работа и каква?

Па ако оди се ок ќе ви бидам колега.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Moже некој добро објаснување за овој факултет, шо предмети треба да полагам на државен? Дали е тешко? Колку години е? Дали се наоѓа лесно работа и каква?

Па ако оди се ок ќе ви бидам колега.
Ај не дека имам искусено бајги од факсов, али ќе пробам да ти објаснам накратко околу него.

На државна матура треба да полагаш Македонски јазик (задолжителен) и втор екстерен ќе си земеш обавезно Математика затоа што со Англиски нема да можеш да се запишеш. Од интерните земи си Информатика и што друго сакаш, затоа што вториот интерен предмет е изборен.

Тешко? Зависи на кое тело бараш маса ... мала шала. Инаку факултетот е меѓу ,,потешките'', али ништо не е тешко ако имаш волја да научиш. Сите студии (академски) ти се по 4 години, а имаш и професионални од по 3 години кои ти се релативно полесни од академскиве (вит ол респект кон Deko и Тони :))
За работа не се секирај, општо во државава не е лесно да се најде работа, но сепак електро си е електро, ако не најдеш работа (малку веројатно), отворај приватен бизнис. И така.

Kajgana Shop

На врв Bottom