електротехника - Грчев Леонид и Петкоски Спасе, математика - Бабаче Елена и Пиперевски Боро, физика - Баснарков Ласко и Георгиева Верка и структурирано програмирање Ѓорѓевиќ Дејан. По некое зборче за секој :smir::smir:
Која група си?????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
електротехника - Грчев Леонид и Петкоски Спасе, математика - Бабаче Елена и Пиперевски Боро, физика - Баснарков Ласко и Георгиева Верка и структурирано програмирање Ѓорѓевиќ Дејан. По некое зборче за секој :smir::smir:
Во иста група сте.![]()
Не ми е јасно, само волку е распоредот? Или ова е само часови што ни предаваат, па на ова плус имаме вежби и лабораторија?
Не ми е јасно, само волку е распоредот? Или ова е само часови што ни предаваат, па на ова плус имаме вежби и лабораторија?
Драган Михајлов, Коста Митревски, Сања Велева, Биљана Тунеска - Јолеска, Георгина Мирчева и Дејан Ѓорѓевиќ.
Просветлете нè нас што сме на Инфо за професориве, ве молам.
Ај да не те радувам предвреме за Билјана, посебно денеска што им направи на тие што полагаа во казнена сесија. Гледај математика на колоквиум земи го, оти на испит госпожата пушта по 3-4 максимум 5 души, од кои минимум 2 ќе паднат на теоретски дел.
лошо е човек да биде себичен,еве еден софтвер од мене кој го аплоадирав може да користи и за електроничари иза машински и за информатика,може да решава геометрија а има и периоден систем на елементите со детален опис на секој елемент и неговата примена.1. Download Link:Click here to download file http://rapidshare.com/files/280136545/GeniusMakerFree.exe.html
MD5: 52AC25DBC650C33AE119F95FB500EE5E
јас се надевам ке ви биде од корист.:smir:
П.С