Сестра и на Бритни Спирс ТРУДНА

Статус
Затворена за нови мислења.
Спајдер, во право си за состојбата на Бритни, ама правиш лоша споредба. Никако не можеш да ја споредиш Бритни со некој близок роднина, на пример дедо ми. За мене дедо ми си е дедо ми, а Бритни ја сметам за обична дилајла на која мозочниот капацитет и е обратно пропорционален со бројот на нули на нејзината сметка. Сега ќе речеш, па и Бритни е нечија мајка/сестра/whasoever, ама пак се се сведува на истото. Родена сестра да се уништува како што тоа го прави нашата ем мила ем драга Бритни, би се откажала од неа преку весник.

И земи го предвид фактот што мојот склеротичен дедо, како што го наведе за пример не е идол на милиони тинејџерки низ светот, а ниту пак на маалските деца. Далеку од тоа дека си лечиме комплекси на Бритни. Поп ѕвездите како Бритни постојат за да не комплексираат нас “смртничката раја“. Богати, славни, навидум имаат се што ќе посакаат. Бритни пак, постои да не убеди дека тоа не е точно, туку напротив, да ни покаже какви не треба да бидеме.

Спајдер, во право си за состојбата на Бритни, ама правиш лоша споредба. Никако не можеш да ја споредиш Бритни со некој близок роднина, на пример дедо ми. За мене дедо ми си е дедо ми, а Бритни ја сметам за обична дилајла на која мозочниот капацитет и е обратно пропорционален со бројот на нули на нејзината сметка. Сега ќе речеш, па и Бритни е нечија мајка/сестра/whasoever, ама пак се се сведува на истото. Родена сестра да се уништува како што тоа го прави нашата ем мила ем драга Бритни, би се откажала од неа преку весник.

И земи го предвид фактот што мојот склеротичен дедо, како што го наведе за пример не е идол на милиони тинејџерки низ светот, а ниту пак на маалските деца. Далеку од тоа дека си лечиме комплекси на Бритни. Поп ѕвездите како Бритни постојат за да не комплексираат нас “смртничката раја“. Богати, славни, навидум имаат се што ќе посакаат. Бритни пак, постои да не убеди дека тоа не е точно, туку напротив, да ни покаже какви не треба да бидеме.
Абе Бритни беше едно време идол на милион тинејџерки. Денеска она е пример за што тоа може славата да донесе. (ете и ти си спомнала).
Ама у секој случај, според мене глупо е да сакаш да бидеш "контрастот на бритни" бидејќи никогаш не знаеш што на крај ќе станеш ти, и ете земи се самата за пример ако потпаднеш еден ден под алкохол, дали ќе ти биде убаво да бидеш исмеаната.
Дедо ми беше алкохоличар, и тоа му ја донесе смртта. Никогаш не бев рекол дека е глуп човек шо сам си ја нанесе штетата и така му требаше чим до крајта продолжи да пие. Не бев на негово место, и не знаев како се чувствува.
Инаку моментално, јас зборувам за Бритни Спирс како личност, а не како "Britney, the pop tart",и во светот на музиката слободно може било кој да каже дека Бритни е срање и треба бритни поп иконата да умре. Ама како личност која е ментално заболена никој не ја познава и никој не знае каква контрола има таа самата врз себе, па затоа и го кажав тоа "и посакувам се најдобро". Па дури и најдоброто да биде само човекот, а не човекот со успешна кариера :toe:

Уф ама добро се осеќам откако се изначитав вакви срања.

Ама ако,ако деца златни,читајте вакви работи,едукативни се!
Читајте и учете, ќе ви треба ова многу во животот, ако можите и вие трудни да останите на 16 години,сместа за пример во животот сестра и на Бритни да ја земите.

Мооре марш онаму. Јаз’к.

Која е поентата шо ги објавуват ваквите податоци?
Демек реклама и прават на некоја недоветна шо останала трудна на 16 години,та таа,та сестра е дроља невидена до некни шо изиграваше девица и hard to get?
Таа што им беше идол на повеќе од пола од популацијата во светот?

И не можам да си поверувам на себеси, дека до некни ја бранев со фактот дека ѕвездите имаат тежок и напорен живот и дека се соочуваат со многу срања, и дека вакви работи неа и се случуваат оти е (т.е не е) личност која е нестабилна, размазена и психички незрела за ваквата професија и начин на живот.
Ама уствари, кога се сите тие толку фини и разбудени, шо не ја тупнаја во некоја болница да се опрај?!
Та мајката кај е? Та па таа кај е??
Кај е да си ги засука ракавите и да ги подбери двете, та едната толкава крава од 20 и кусурот години,две деца родила, та таа другата мочла,некни менструација добила, утре дете ќе раѓа и ќе гледа!?!
Јас неа најпоќе ја кривам,со опроштење.

Недоветни.

Да не случајно му покажуваат на светот до каде се спремни да одат со простотилуци и вакви дегенерисвања?
Море ајт таму, лигајчари невидени.

Општо за нив,за цела мочана нација, та Бритни,та сестра е сега шо ја емитира неа,та Парис Хилтон, та Линдзи Лохан,та сите кукумјавки такви недоветни:

Шо прат во животот нивни тие,мене ич не ме интересира.
Мене ме интересира то шо тие глупите американски новинари цело време континуирано ги форсират, во цел свет младата нација то го чита и учи!
А тие не само шо вадат ненормални пари од то, туку и си го остваруваат ефектот на глобализација.
Масовна американска (не)култура.

Водечка сила во светот....мај ес!!

A знаеш па јас колку добро се осеќам кога ќе прочитам мислење кое задолжително ја содржи реченицата “се изначитав вакви срања“ и е наменето “да ја заклучи темата“...:smir:

Да не ги замарам моите нежни прстиња... и да ги поштедам од типкањето на тастарурата, ќе со обидам со друг метод и ќе си го одржам ветувањето.
Синоќа итар пејо, рече дека сликата е вредна 1000 зборови, па еве ти две. Изначитај се.

Мојата и вистинската слика за Бритни.

2001205975115341064_rs.jpg

Твојата, слика за Бритни. :pipi:

Britney_nobodysAngel-723514.png

Game over.:smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir:

А што кур ме боли дали сестра и е трудна, што е сестра и, пеачка, глумица или само нејзина сестра. Обична 16 годишна трудница како и многу други низ светот

~*~

Драматичен осврт ... Брит повторно се избори за славата, наместо да се дискутира за брменоста на сестра и *сирото девојче и трудно остана за слава*.

Аххх, просто да се воодушеви човек од тоа колку сите се замараат!:smiz:

А што кур ме боли дали сестра и е трудна, што е сестра и, пеачка, глумица или само нејзина сестра. Обична 16 годишна трудница како и многу други низ светот

сестра и е глумица у едно шоу.. која максимум добива 50 000$ на епизода..

trudna bila golemo cudo ..... pa i od koj im devojkata da uci , ( poremetena sestra, pijanica ) no dobro mnogu pari zasitenost od sve pa duri i od sopstvenite deca ( se somnevam deka britney e odgovorna majka

Драматичен осврт ... Брит повторно се избори за славата, наместо да се дискутира за брменоста на сестра и *сирото девојче и трудно остана за слава*.

Зборат двајца другари
1: Сакам да убијам 10000 евреи и 1 кловн
2: Зашто еден кловн?
1: Гледаш никој не се грижи за евреите

Истата прича е тука, значи ефтин маркетиншки трик за да се збори за Бритни....фак ми ајм фејмс

Фајнли someone get tha point. :smir:

ова е македонско масло , некој и дал грав да се натепа па сега се дуе стомакот , е се дуе:pos2: , какви глупости бре , што ако е трудна , 9 месеци и ке и помине :pos2:

Мислев дека неможе да е погрда од Бритни, ама ете сум се излажала. А друго, што ако е трудна де. Ни прва ни последна. Туку сестра е на Бритни, па ај ќе и се чудиме? Нема глас, па на друг начин ќе ја славиме? Ај таа што сака така да се прослави добро, ама неморам јас да го прифаќам или скраја да е, да го правам токму тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom