Спајдер, во право си за состојбата на Бритни, ама правиш лоша споредба. Никако не можеш да ја споредиш Бритни со некој близок роднина, на пример дедо ми. За мене дедо ми си е дедо ми, а Бритни ја сметам за обична дилајла на која мозочниот капацитет и е обратно пропорционален со бројот на нули на нејзината сметка. Сега ќе речеш, па и Бритни е нечија мајка/сестра/whasoever, ама пак се се сведува на истото. Родена сестра да се уништува како што тоа го прави нашата ем мила ем драга Бритни, би се откажала од неа преку весник.
И земи го предвид фактот што мојот склеротичен дедо, како што го наведе за пример не е идол на милиони тинејџерки низ светот, а ниту пак на маалските деца. Далеку од тоа дека си лечиме комплекси на Бритни. Поп ѕвездите како Бритни постојат за да не комплексираат нас “смртничката раја“. Богати, славни, навидум имаат се што ќе посакаат. Бритни пак, постои да не убеди дека тоа не е точно, туку напротив, да ни покаже какви не треба да бидеме.
И земи го предвид фактот што мојот склеротичен дедо, како што го наведе за пример не е идол на милиони тинејџерки низ светот, а ниту пак на маалските деца. Далеку од тоа дека си лечиме комплекси на Бритни. Поп ѕвездите како Бритни постојат за да не комплексираат нас “смртничката раја“. Богати, славни, навидум имаат се што ќе посакаат. Бритни пак, постои да не убеди дека тоа не е точно, туку напротив, да ни покаже какви не треба да бидеме.