Секс за една вечер

Дали сте за секс за една вечер?

• Да

Гласови: 439 75,6%
  • Не

Гласови: 142 24,4%

• Вкупно гласачи
    581
Член од
21 ноември 2008
Мислења
617
Поени од реакции
63
не сакам секс за една вечер па бар ако има една да има повеке пати :vozbud:

Pl.

Pl.
Член од
16 јули 2009
Мислења
566
Поени од реакции
62
Дефинитивно сум за секс за една ноќ.
А и ми се случило.
One nignt stand

Член од
17 јули 2009
Мислења
49
Поени од реакции
0
Pa ofc deka skoro site maski ke sakat a mal broj(minimalen)od zenskite sakaat.Za devojce da saka treba da bide edno malo seks gjavolce koe sto ima hrabrost(vo slucaj ako ne e zafatena ako e zafatena togas :mad:loso ).Ja kolku sto sum sretnal tesko za ONE night stand ama i tie se naogjaat :vozbud:.

Член од
23 мај 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
Секс за една вечер...Хмммм...за да ми се случи мора типот ептен да ме привлекува физички па да си речеш морам да го имам сега,одма.Лично не сум против, ама после таа една вечер може да се деси и втора и трета......се зависи од тоа колку било добро.У секој случај многу е боље секс исполнет со чувства и од љубов ама по некад и ''ван најт стенд'' не е на одмет.

O

Out Boy

Гостин
Јас сум негативно изненаден од резултатот на анкетата.

Да го прашам Лет3, ова гласале стрејтери или гејови овде?

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Муабетов е како за Чудовиштето од Лох Нес. Многу се зборува за него ама ретко кој го видел, ако воопшто го видел.
Што мислите за оваа појава која ретко или воопшто ја нема во МК, односно Шта би било кад би било...
Секс за една вечер во МК со особа која сте ја запознале истата вечер е можна пред и зад МТВ.
На други места...во фантазиите на населението.
Не знам дали си машко или женско,затоа само ке ти кажам: Просто да се изненадиш колку ги има :smir: Дојдено е време кај што потешко е да најдеш за подолго, а за една вечер...
Јас лично сум за, и практикувам, само страв ме фаќа ко ќе дојди ситуација да барам некоја за озбилно, кизнај на што ќе накапам.Не барам многу, барем со пет-шест души најмногу да има легнато, само на денешницава тешко :)

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Се сложувам со Dee_Jay и потполно си во право.Се што сакав да кажам си кажал ти.Многу е лесно да се дојде до таква девојка.Доволно е да види дека имаш добра кола и малце повеќе пари во џебот и одма сама ти доаѓа.Шлаг на се ќе биде кога ќе почнеш да ја частиш и да и ги плаќаш сметките.И да нејќеш тогаш да ја легнеш она тебе ќе те напне.Тешко е да најдеш асална,а за една ноќ секаде има.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.749
Поени од реакции
12.207
Нек си ужива народ, сексот е добар. Една па ако им се забендиса (зависно од квалитетот) и две, три...што сакаат нек прават пошто велат подобро секс него рат.

M

marsovka

Гостин
.Не барам многу, барем со пет-шест души најмногу да има легнато, само на денешницава тешко :)
ако ти е критериум тоа тогаш ќе накапаш :smir:

Барај некоја со акал у главата . пошто многу така со еден-двајца-тројца што имала фатил/зел за жена па после слушам како убаво го јаделе пошто типката немала два грама мозок

Чудно и сеуште не ми се случило секс за една вечер :raz:

јебеш ...

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
ако ти е критериум тоа тогаш ќе накапаш :smir:

Барај некоја со акал у главата . пошто многу така со еден-двајца-тројца што имала фатил/зел за жена па после слушам како убаво го јаделе пошто типката немала два грама мозок

Чудно и сеуште не ми се случило секс за една вечер :raz:

јебеш ...
Хехехе, абе гледаш се смеев со последната реченица. :)
Иначе, мене посумливи ми се овие со многу мозок, многу мислат, јас сум за наместо многу паметни > многу воспитани. :toe:

А за тебе :) Се нема најдено некој безобразен, да не речам... :):smir:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Во погрешна папка класифицирате. Како прво, сите се своевидни курви.
После делете ги на: курви со мозок и без.

Kajgana Shop

На врв Bottom