Секс за една вечер

Дали сте за секс за една вечер?

• Да

Гласови: 439 75,6%
  • Не

Гласови: 142 24,4%

• Вкупно гласачи
    581

SiSSi_

Princess.
Член од
17 март 2009
Мислења
69
Поени од реакции
10
Не мислев толку паника ќе дигнам со еден мој пост.
Се изначитав. :pos2:

Leandra, верувај дека сум женско, можеби ти е чудно али јбг, друга нација, друг менталитет.

Најголемата глупост што ја прочитав е некој што велише дека само за машко е добро секс за една ноќ. ЗОШТО? ...

Можеби јас сум 16 години, и затоа така отворено мислам, вие сте 20 а мислите како некој од 90.

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
зашто да НЕ!!!!
љубовта ја измислиле партизаните,за да не плаќаат за секс:vozbud::vozbud:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не мислев толку паника ќе дигнам со еден мој пост.
Се изначитав. :pos2:

Leandra, верувај дека сум женско, можеби ти е чудно али јбг, друга нација, друг менталитет.

Најголемата глупост што ја прочитав е некој што велише дека само за машко е добро секс за една ноќ. ЗОШТО? ...

Можеби јас сум 16 години, и затоа така отворено мислам, вие сте 20 а мислите како некој од 90.
Слушај сиси,продолжи да ги опишуваш своите фантазии,мене не ми сметаш,ако сакаш опиши и детали од сексот во авион,јас немам ништо против.
Само нема да дозволам твои цитати да ми се вртат низ темиве како нешто досега не видено и нечуено.Овде биле и латитеа и мал милиони други слични на тебе,веч виџено.
Терај,пишуј што ти лежи на срце,а сите оние кои ќе одат офтопик ќе добијат црвен картон.
И те молам не ме цитирај.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
А од кога се рачуна технички дека е вечер?
Дали од зајдисонце до изгрејсонцее?
Ако е така јас сакам секс за една зимска вечер.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Toa mi e glupavo e bez vrska...ne ja gleda poentata vo sex za edna vecer...:toe:

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Муабетов е како за Чудовиштето од Лох Нес. Многу се зборува за него ама ретко кој го видел, ако воопшто го видел.
Што мислите за оваа појава која ретко или воопшто ја нема во МК, односно Шта би било кад би било...
Секс за една вечер во МК со особа која сте ја запознале истата вечер е можна пред и зад МТВ.
На други места...во фантазиите на населението.

M

MIL

Гостин
Кој вика дека сите машки сакаат секс за една вечер јас не мислам така а знам дека и многумина други што се заљубени немаат потреба од такви ноќи и немаат потреба од таков секс без чувства, потребно е секс кој возбудува,кој е полн со чувства,емоции и најмногу важно исполнет со љубов

Член од
18 јуни 2009
Мислења
1
Поени од реакции
0
:pos2:no name ,no phone number najubav,najvozbudliv i najinteresen e sexot za edna nok.

SiSSi_

Princess.
Член од
17 март 2009
Мислења
69
Поени од реакции
10
Муабетов е како за Чудовиштето од Лох Нес. Многу се зборува за него ама ретко кој го видел, ако воопшто го видел.
Што мислите за оваа појава која ретко или воопшто ја нема во МК, односно Шта би било кад би било...
Секс за една вечер во МК со особа која сте ја запознале истата вечер е можна пред и зад МТВ.
На други места...во фантазиите на населението.
Точно така.
Што би имала јас сите ако ве лажам?
Ако во македонскиот свет тоа не може да се замисли, на друго место можеби да..
Мене баш ми е гајле за кој ми верува и за кој не.. но тоа е форум, сите би требало да се истакнат без проблеми..
Нешто ако јас не можам ни да го помислам а друг го прави, мора тој да е лажго?! ...
:toe:

Jet

Член од
17 февруари 2009
Мислења
29
Поени од реакции
6
I LIKE IT! сум пробал мн пати.

една вечер и готово. ни мислиш дали треба да и се јавам, ова, она и тие глупости.

најважно е да се ужива.
:helou:

Член од
15 јули 2009
Мислења
22
Поени од реакции
5
ej da se razberemo nesto sex za edna vecer toa ne postoi.nikoas ne ostanue na ednas take da ....protiv

Член од
21 ноември 2008
Мислења
617
Поени од реакции
63
Тотално сум против тоа да има секс за 1 вечер...
више ако има една вечер па бар и другата и третата итн:pos2:

alek34

Многу искусен форумџија
Член од
23 јуни 2009
Мислења
451
Поени од реакции
25
ej da se razberemo nesto sex za edna vecer toa ne postoi.nikoas ne ostanue na ednas take da ....protiv

од животно искуство ќе морам да те демантирам. ПОСТОИ. после тоа на други континенти завршивме... беше тоа одамна, но сигурно постои и сега.

а постои и курва за една вечер, плаќаш, фискална :), крај.... и тоа е секс за 45 минути.

Член од
15 јануари 2009
Мислења
92
Поени од реакции
13
И јас сум за секс за една вечер сум имал и ке имам подобро нешто здравје. Си ја вршиш работата и готово другиот ден може само некој поздрав и тоа е.

Kajgana Shop

На врв Bottom