Хипхоп културата надвор од нашите граници

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
пуштете одма канал 103 фино рапче се пушта.ПОздрав
Да да, Жиле и Вали (Reality) пуштаат музика на www.kanal103.com.mk секој четврток од 00:00 до 02:00 па и натаму.

ЕДИТ: И како што можете да забележите дами и господа, мислењата после мојот, па и пред и после мислењето на nyx што ги нема се заради постирањето само видеа. За таа намена имате тема насловена ХИТ НА ДЕНОТ.

Сите ве сакам :back:

nyx

Член од
22 ноември 2007
Мислења
24
Поени од реакции
4
Пуштени се две песни од предстојниот албум.
Подземјето - После Седум [Со Trip-R]. За тие што веќе чуле за трип-р знаат дека бил член на CB4 старата српска рап група, кој има соработувано со Марчело,Ајс Нигрутин, Тимбе, Маркоњеро, Суид и тн...

песнава може да ја слушнете на мајспејс: http://www.myspace.com/podzemjeto1

Исто така пуштена е и уште една нова песна заедно со Копач од Екипата...

Песната се вика Мртва Сирена

линк:
Респекта

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
leee pratite 2ra strofa vo pesnava .. delot na gule od 1:60 nataka
auf auf n/c ZVERRRRRRRRRRRRRRRr

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
snowgoons со нов албум...the trojan horse!! искача негде 27ми ама можда има негде leak па ако го најдете пред време,пратете ми на ПП линк,фала...

еве загревање...тракава турка кули!

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.812
Поени од реакции
30.695
Keith Murray, Prodigy, Fat Joe, Foxy Brown i LL Cool J Dobra pesna

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
hahaha neso ne ti e arno tebe a momak?
не бе брат.... баш се уникатни...
абе не гледате дека сите наликуваат на претходните.... 10 нови групи со 10 нови спота и сите се иста тематика..... момциве се добри ама јас сум перзаситен од истото па истото

Rbeatz

Слакер
Член од
13 август 2009
Мислења
169
Поени од реакции
99
hahaha neso ne ti e arno tebe a momak?

a sho da ne sum grska? ... i da ne slusas hip hop ce zabelezis deka kopira, deckive se dobri, ama vejcem videno e, vejcem slusnato e

snowgoons со нов албум...the trojan horse!! искача негде 27ми ама можда има негде leak па ако го најдете пред време,пратете ми на ПП линк,фала...

еве загревање...тракава турка кули!

brat, respekt do tebe, trakava PARTALI e ... edvaj cekam da izlezi albumot da slusnam sho drugo ima da pokazi

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266

И ова е едно од поновите мак рап спотчиња, воедно прв на Далтон & Мастер Yo. Добра тематика, а и инструменталката ми прај ќеф.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Да го заземам првото мислење од новата страница па ќе напишам после повеќе за албумот. Го преслушав еднаш и ме импресионира ептен, ретко нешто на денешно време да излезе квалитетно али ова е тоа.

Еве preview:

Кој сака линк кај мене нека се обрати.

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
Да го заземам првото мислење од новата страница па ќе напишам после повеќе за албумот. Го преслушав еднаш и ме импресионира ептен, ретко нешто на денешно време да излезе квалитетно али ова е тоа.

Еве preview:

Кој сака линк кај мене нека се обрати.
одличен е албумот,видеото е одамна али како и да е ова треба да го има секој...
btw едвај чекам да искочи новиот албум на Evidence - Cats & Dogs...ќе биде партали!!:vozbud:

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
одличен е албумот,видеото е одамна али како и да е ова треба да го има секој...
btw едвај чекам да искочи новиот албум на Evidence - Cats & Dogs...ќе биде партали!!:vozbud:
Ова под Rhymesayers ќе испадне, дефинитивно најдобро нешто ќе биде досега. RSE (Toki Wright, Brother Ali, Atmosphere...) & EV.

Kajgana Shop

На врв Bottom