Секс за една вечер

Дали сте за секс за една вечер?

• Да

Гласови: 439 75,6%
  • Не

Гласови: 142 24,4%

• Вкупно гласачи
    581

PLACEBO

it's all in your mind
Член од
23 април 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
:jaj: :jaj:
Покрај сите тракатанци што сте испоср...ова изнапишале...дали уствари грото од вас воопшто имале секс, или онака се потрудиле да имаат секс?
Ко второ, дали би стапиле во таква врска за една вечер доколку би биле сингл ете како Јуник?

Искрено, мислам дека секој, машко или женско, што ќе каже дека ако сретне некој типац кој ја/го вади од кожа, страста е до плафон, адреналинот веќе на кило се точи, поради нашиот "чист" морал ние (машко и женско) ќе си отидеме дома...Ма немој...Ќе ја плеснам по гзето и ќе и речам шибај маче, идеме негде на само. And i know you'd all do the same. Калуѓерки последен пат коа проверив, не сурфаат по форуми.
Edna i edinstvena vistina koja e iznesena vo celost na temava.:jaj:

а дека вараат сите тоа е точно не е битно дали се во брак или не тераат док им е мерак, но јас ете неможам, незнам не ми дава нешто да го направам тоа,
Ako veke kazuvas site tuka spagas i ti, i ne prodavaj i kazuvaj nesto sto ne go mislis. :tapp: Ili barem vozdrzi se od komentar. :toe:

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Леле ја скршивте девојкава со моралноста!Никој ништо не прави и не знае.Па добро вие никој ништо лошо не сте направиле?Дај не ме зезајте.Девојче што мислиш дека е исправно тоа прави не барај совет од другите затоа што тука се што е напишано е спротивно на твоите желби.Тоа е твој живот и како сакаш така прави си!

R

reactive89

Гостин
Toa го имало секад, да... не го негирам тоа... но во последно време тоа многу повеќе се развивало со оглед на минатото, па сеа ти види...

А инаку како и да е, ти може ќе фатиш болест, само едната ќе е јака и ќе ти доведе до смрт, а другата ќе се излечи :smir:

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Еце ако знам за што зборуваш еве на.Тоа болдираното од тебе е цитат од една форумџика која го напиша во склоп на реплика на мој пост на сосема друга тема.:smir:
Не ти реков јас ништо за болдираното. :)

П.С. Не го болдирав јас, туку ти. :)

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
и сега... за моралистите:
ви дојде Бред Пит.. или Анџелина Џоли...
и вие би одбиле секс за една ноќ со нив?

јас си кажав која ми е маната поради која и не сум баш за секс за една ноќ али секогаш си викам
НИКОГАШ НЕ ВЕЛИ НИКОГАШ

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мене не ми пречи тоа, кој што сака нека прави. Секој со својот живот, негово право да прави што сака, не осудувам ничии постапки.

Но, јас не би имала секс за една вечер. И значи сега според некој тука јас продавам лажен морал? Не сум таков тип на човек.
Ме нервира што одма се става етикета - лажни моралисти. Од каде вие знаете дали јас продавам лажен морал?
Мојот карактер е таков:
1) Премногу сум срамежлива за да би имала секс за една вечер
2) За мене, за да има секс треба да има и емоции.

Значи, дај не кажувајте одма дека тие што не сакаат секс за една вечер се моралисти, дека продаваат лажен морал и слично.
Не сум совршена, безгрешна, светица, калуѓерка, ангел, ама не продавам лажен морал.
Тој што сака да има секс за една вечер, нека го има. Немам ништо против. Секој има право што сака да прави во неговиот живот. Ама јас не би имала.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Мојот карактер е таков:
1) Премногу сум срамежлива,за да би имала секс за една вечер
2) За мене,за да има секс треба да има и емоции.
Види, лажни моралистки, си знам ја кои се претежно, горе доле со дозволена грешка од 5% во претпоставките, барем на форумов. Не ми беше муабетот тоа што ти го почна. Но, ете, да се надоврзам до твојот карактер.

Што ако за една вечер, кон личноста ти се раѓаат емоции, романтична вечера, шетња у парк, а гу гу, га-га, и веќе срамежливоста почнува да се стопи, па дури и да ја снема...ноќта е долга, не заборавај. Емоциите се веќе присутни. Значи, срамежливост нема, емоции има. Ќе има или ќе нема секс за една вечер? Како што Тиквана кажа, невр сеј невр. Никогаш не знаеш кога и на што ќе налеташ.

До Ада, мало потсетување дека калуѓерките, оние вистинскине, не си драпаат мадиња на љубов и секс. Дури и они, скришум се плескаат со некои си таму попои или злоупотребуваат католички ученичиња...Сексот секогаш било заебана работа, тргнувајќи од минатото, па до денеска. Порано немало мобилни па да се снимаат луѓето, сега има. Е, баш тие снимки направија да за сексот се зборува по-отворено. И сеа кога веќе полесно се дознава, сите завземаат некој став јас сум светица.

Еди Грифин да е жив и здрав убаво има кажано, застануваат пред огледало, со саати се трудат да изгледаат убаво, да облечат некое парче крпа кое и така се трудиме што побрзо да им го соблечеме, шминките им се поскапи од моите дневни трошоци, СЕ за да изгледаат убаво пред машко. Кога ќе ги фатиш да ги е*еш, се развикуваат "Не сум полнолетна, сакам првиот пат да биде спешл, боли" ...Па иди после разбери ги.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Види, лажни моралистки, си знам ја кои се претежно, горе доле со дозволена грешка од 5% во претпоставките, барем на форумов. Не ми беше муабетот тоа што ти го почна. Но, ете, да се надоврзам до твојот карактер.

Што ако за една вечер, кон личноста ти се раѓаат емоции, романтична вечера, шетња у парк, а гу гу, га-га, и веќе срамежливоста почнува да се стопи, па дури и да ја снема...ноќта е долга, не заборавај. Емоциите се веќе присутни. Значи, срамежливост нема, емоции има. Ќе има или ќе нема секс за една вечер? Како што Тиквана кажа, невр сеј невр. Никогаш не знаеш кога и на што ќе налеташ.

До Ада, мало потсетување дека калуѓерките, оние вистинскине, не си драпаат мадиња на љубов и секс. Дури и они, скришум се плескаат со некои си таму попои или злоупотребуваат католички ученичиња...Сексот секогаш било заебана работа, тргнувајќи од минатото, па до денеска. Порано немало мобилни па да се снимаат луѓето, сега има. Е, баш тие снимки направија да за сексот се зборува по-отворено. И сеа кога веќе полесно се дознава, сите завземаат некој став јас сум светица.

Еди Грифин да е жив и здрав убаво има кажано, застануваат пред огледало, со саати се трудат да изгледаат убаво, да облечат некое парче крпа кое и така се трудиме што побрзо да им го соблечеме, шминките им се поскапи од моите дневни трошоци, СЕ за да изгледаат убаво пред машко. Кога ќе ги фатиш да ги е*еш, се развикуваат "Не сум полнолетна, сакам првиот пат да биде спешл, боли" ...Па иди после разбери ги.
За една вечер не гледам како може да се родат емоции. Ама добро, еве нека биде така. И да се родат емоции, симпатија и слично, верувај срамежливост не се губи за една вечер. Не се топи ни за месец, ни за два. Што од една страна зависи и од личноста.

Мене не ми смета, како што реков во првиот пост. Кој како ќе си ја нареди и кој што сака нека прави, сепак поголемиот дел од луѓето имаат мозок, па сами се способни да одлучат дали сакаат или не сакаат секс за една вечер. Јас лично, барем со сегашниов начин на размислување - не сакам, а и нема да имам. Јас сум човек кој сака да биде во врска, па после што биде, биде. Не се замислувам себеси во таква ситуација.

Она што мене ме испровоцира беше тоа што некои луѓе со постовите направија како да сите што не сакаат секс за една вечер се лажни моралисти. Што не е во ред.

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
може да се роди невидена (фатална страст ) па после и те као тоа ке те тера на наредна средба а од таму и емоции...

еее некогаш можеш цел живот да бркаш некопј и да се превртуваш да те сака али може и да се деси толку случајно , ете баш така фатално

бтв -фјумот "фатална привлечност" и "убиј ме нежно" хехе ах потсете те се:):)):)

klipceto

Fire Walk with Me
Член од
27 мај 2008
Мислења
44
Поени од реакции
1
seks kako seks za edna vecer odis se seksas i tolku...ako ti bese ubavo pak ke go storis toa...(da ne se razbereme pogresno toa e seks bez ljubov)

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
seks kako seks za edna vecer odis se seksas i tolku...ako ti bese ubavo pak ke go storis toa...(da ne se razbereme pogresno toa e seks bez ljubov)

Жити се.. би го направил тоа со некоја што на лик ти е одвратна.. би се плеснал со таква? Сепак и за секс за една вечер прво треба да те приблече партнерот а и да имаш нагони за секс поготово ако е таква таа личност што си ја забележал/а. Така да неможеш да кажеш дека сексот за една вечер е без љубов затоа што сепак има некоја си емоција не е НЕКОЈА ГОЛЕМА али сепак ја има.

klipceto

Fire Walk with Me
Член од
27 мај 2008
Мислења
44
Поени од реакции
1
pa sega ne bas taka ama ako si dobro napijan i ti tekna na seks i najgrdata ke ja gledas kako lepotica:vozbud:

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.773
Поени од реакции
2.913
Жити се.. би го направил тоа со некоја што на лик ти е одвратна.. би се плеснал со таква? Сепак и за секс за една вечер прво треба да те приблече партнерот а и да имаш нагони за секс поготово ако е таква таа личност што си ја забележал/а. Така да неможеш да кажеш дека сексот за една вечер е без љубов затоа што сепак има некоја си емоција не е НЕКОЈА ГОЛЕМА али сепак ја има.
Така е се согласувам колку и да си зашеметен од алкохол емоции мора да има бар минимални за да завршиш у кревет

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Така е се согласувам колку и да си зашеметен од алкохол емоции мора да има бар минимални за да завршиш у кревет

После секоја наредна флаша, или чашка, секоја девојка ти е се поубава и поубава, и да ’’’ кон сите имаш некаква емоција ’’’ желба да ги легнеш во кревет, на првата вечер :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom