Секс за една вечер

Дали сте за секс за една вечер?

• Да

Гласови: 439 75,6%
  • Не

Гласови: 142 24,4%

• Вкупно гласачи
    581

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Така е Струмикс Еби-бегај !
најбоља ствар!

Sturmgewehr

gadget
Член од
9 март 2008
Мислења
537
Поени од реакции
35
Не сум имала one night stand(со исклучок на детски мувања за една вечер, у кои нормално немало секс), не зошто тоа ми делува ептен страшно или не морално, него затоа што тешко можам да отидам у кревет со некој и да му биде убаво ако не го познавам добро и ако не сум имала доволно време да ми се засвиѓа као особа( а тоа тешко се дешава после две сврзани реченици). Сметам дека ако без доволно да го познавам и да го поштувам као човек, имаме секс, ќе остане само голиот, скоро животниски чин и ништо повеќе, а тоа дефинитивно не би направило да се осеќам добро за време на сексот. Така да штом не би ми било убаво, зашто уопште да пробувам.
Да, би имала необавезна врска која би се засновала главно на страст, али легнување па утре не се знаеме не ми е омилен избор.
Али никогаш не викај никогаш, така да не тврдам дека никад не би имала. Само сеа за сега не.
ова фти место:smir:

така мислам и јас уан најт стенд е некако глупо ептен животински мислам како може да имаш секс така на слепо акоп не си о знаеш партнерот и ако не знаеш каков е тој и што сака сексот не е само СТАЈ - ИЗВАЈ, мислам треба да се контролира човекот пошто 3 работи мне делат нас од животнинте како што се вели MAN ARE SOCIAL ANIMALS.

Разумот, Јазикот и моралот не делат нас од животнинте та така мислам јас секој човек би требало да ги поседув овије нешта

абе шо зборувате глупости???!?!!?!?!?!
не би легнала со оној не со овој....булшит
кога ќе ве удри ебата у глаа ќе видите дали нема да сакате или ќе ви биде подобро дома да си ги чешате по цела вечер...или пак на вас жените не ве зачешува онаквата???
сум имал и беше супер...добро не баш една вечер имаше повеке најтови...ама у главно е ЗАКОН...со ништо не се замараш а кога ќе се видите на излегување нема ништо страшно..ќе се поздравите и готово.

е во ова се согласувам некогаш животинскиот инстинкт преовладув иако не ми се случило да имам уан најт стенд али сум посакувл многу пати али не се случило од различни причини :toe:

али сепак се соласувм со многуте што велат дека е погрешно мислам знам дека е погрешно но и сум посакал али мислам ека треба да се има контрола врз себеси и брз поцакувањата али се случува ама што да прјме можеби тоа се случува од некоји одредени причини кој би те терале на тоа

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
Ми се има случено само 1 пат едноставно направив таков исклучок зашто бев залубена во типчево 4 години и се уште многу ми се допага, но си реков себеси дека тоа ке се случи само 1 вечер и ништо повеќе, па ке видиме како ќе биде :pipi:

Sturmgewehr

gadget
Член од
9 март 2008
Мислења
537
Поени од реакции
35
Ми се има случено само 1 пат едноставно направив таков исклучок зашто бев залубена во типчево 4 години и се уште многу ми се допага, но си реков себеси дека тоа ке се случи само 1 вечер и ништо повеќе, па ке видиме како ќе биде :pipi:
таа е добра причина :wink:

mUv@ ThE DoGg

oLd ScHoOl PerSoN
Член од
29 септември 2005
Мислења
363
Поени од реакции
5
Тоа нема да се случи со мене, не можи да ме запали изглед колку и да изгледа добро, знам дека никој нема да ми верва ама, доколку не чуствувам нешто за личноста, нема теоретски шанси да направам нешто едноставно сексот е нешто повеќе од само физички (барем за мене)

Член од
24 мај 2008
Мислења
19
Поени од реакции
2
ada напиша:
Онда...
Мразам лажен морал.
А, и филозофирање кај шо не треба. У суштинава на целава ситуација е сексуално задоволување. Ако на некој му е толку важно, тогаш нека си се задоволи без да мисли. Пошто и тешко дека мисли уопште со така зовриена крв.

Кој сака да шврља надвор од брак и да меша прсти у туѓ брак, нека повели. Негова ствар. Нема никој право да му се меша и да му суди, освен ако не е брачен партнер/дете и слично блиско инволвирано во ситуацијата.

Ако јас го направам тоа, веројатно отпосле ќе си свиткам глава, ќе се извинам и ќе фатам магла. Односно, сум сакала да си направам мерак, после и со стиснати заби ќе си ја платам цената на совеста и срамот.

Ако пак мене ми го направат тоа, ќе се потрудам да им го загорчам животот на секој начин. И на двајцата.

Значи, се дур не е мој дечко/сопруг во прашање, не мислам ама ништо за секс за една ноќ, пошо тотално ми е сеедно што други прават.
Кога веќе сум ја инволвирана, е нормално дека не ми се свиѓа чинот пошто ме понижува, изневерува итн. И тогаш има да направам се за да му ја извадам неморалноста на нос.
Мислам, воглавном сите реагираме така. Да не се лажеме.
Продаваме морал кога ни одговара и кога не боли.

А ти уникатна, фурај и легни со типот што побрзо. Озбилно ова.
Пази се само од жена му после.
Ах жена му, таа и не знае кај е Македонија :tapp:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Ах жена му, таа и не знае кај е Македонија :tapp:
Још боље.

Тогаш веќе немаш ама ни една пречка.
Затоа, трк у кревет со него.
Уште и ако испадне добро ко што се надеваш, ех кој ко тебе.

Секасуално задоволни особи=среќни, спокојни и фини особи.

Тие исфруструираните се лоши. Немој да си дозволиш да станеш ко нив.
Со среќа.

Член од
24 мај 2008
Мислења
19
Поени од реакции
2
Bada Bing! напиша:
Ич да не ти чуе.

Нека не те лажат моралниве курвичиња по форумов. Бар 6 години си била со некој. Многу повеќе од умовиве тука со краткотрајните сериски моногамични врски т.е. латентната нимфоманија.

Хедонизам јача организам.
Баш затоа потенцирам, правев како некој друг што сакал 6 годинки, редно време е да направам нешто и ја што сакам, после толку год најдов некој што го разгоре жарчето, а сеа што е оженет....па никој не е совршен :pos:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
always_unique напиша:
Tnx :back:

Не ја немам маж,он има жена, а јас завршив со една долга врска од 5-6 годинки, и да сакам да се плеснам за да се осетам задоволена бар еднаш у живот
Обично сите викаме дека не сакаме да го правиме тоа што нејќеме и нас да ни го прават. Но добро, нели тоа не мора да значи дека еден ден и твојот маж ќе се плесне со некоја загорена по него, за која ти нема да дознаеш.

Баш затоа потенцирам, правев како некој друг што сакал 6 годинки, редно време е да направам нешто и ја што сакам, после толку год најдов некој што го разгоре жарчето, а сеа што е оженет....па никој не е совршен :pos:
Ако си правела како што сакал некој друг 6 години, што човек си ти? Туку добро, ако сакаше подобро да размислуваш, така ќе направеше и во овој случај.
Не дека нешто те осудувам, ама едноставно се гадам од вакви ситуации, да не речам девојки, па морав и да пишам барем толку.

• Ми се допаѓа
Reactions: ada
Член од
24 мај 2008
Мислења
19
Поени од реакции
2
Обично сите викаме дека не сакаме да го правиме тоа што нејќеме и нас да ни го прават. Но добро, нели тоа не мора да значи дека еден ден и твојот маж ќе се плесне со некоја загорена по него, за која ти нема да дознаеш.

Ако си правела како што сакал некој друг 6 години, што човек си ти? Туку добро, ако сакаше подобро да размислуваш, така ќе направеше и во овој случај.
Не дека нешто те осудувам, ама едноставно се гадам од вакви ситуации, да не речам девојки, па морав и да пишам барем толку.
Kako prvo, so covek sum, pa vidi vaka, mora da sum bila ludo zaljubena stom sum bila so nekogo 6 god. a za ovo vtoroto ti se gadi od vakvi situacii t.e devojki, nemoj da kazes dva pati, znaes zivotot e cuden, mozebi nekogas (ne daj Boze) i ti se najdes vo situacija slicna na mojava :smir:

Член од
26 април 2005
Мислења
1.691
Поени од реакции
45
Kako prvo, so covek sum, pa vidi vaka, mora da sum bila ludo zaljubena stom sum bila so nekogo 6 god. a za ovo vtoroto ti se gadi od vakvi situacii t.e devojki, nemoj da kazes dva pati, znaes zivotot e cuden, mozebi nekogas (ne daj Boze) i ti se najdes vo situacija slicna na mojava :smir:
Хммм прво причина за да бидеш со некого 6год не е само заљубеност, може да е од навика, страв да останеш сама, потреба или завист од таа личност.
Друга работа, чим си наумила да напраиш билошто не ми е јасно зошто ти е потребна потврда од било кој друг, ако си тотално сигурна во своите постапки немаш потреба да се преиспитуваш и ги прашуваш другите за совет. Е сега ваквите врски или ситуации најчесто се поврзани или предодредени со бед и анхепи енд (од мал милион причини), па затоа глеј да не ти се случи и тебе истото.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Дивајн, да му наметнеш на некој морал е невозможно, се дур тој самиот не осети грижа на совест.
Уникатнава смета дека не прави ништо погрешно. Во ред, нејзин став, нејзин живот и нејзино тело. Ама и нејзини последици од чинот на крај.

А, единствените лекции кои вистинкси се учат, се оние кои ќе ги почувствуваш на своја кожа. Откако, на пример, ќе бидеш сопруга на маж кој те изневерил, ама 100 посто, нема да резонираш во стилот на: Па добро, и они се луѓе, сакале да остетат задоволство, бла,бла...туку итекако ќе се гнасиш од нивниот не морал. И нема да се горедееш ако и ти тоа си го направил во минатото.

Затоа, нека...Нека го искуси девојкава она што толку очајно го посакува. Верувам така ќе извлече некои битни животни закључоци или ќе се преиспита. Ако не веднаш после тоа, тогаш веројатно кога ќе има сопруг/дечко кој нејзе ќе ја изневерува.

The price always gets paid. One way or the other.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
always_unique напиша:
Водење љубов со парнер/ка кои веќе имаат сопруг/а, грев,страст.желба за промена,како вие гледате на секс со нешто што не ви припаѓа вам?
Постои swing.
Има soft и hard.
Првиот е само секс со сојот партнер, но се гледаат сите, а другото вклучува и смена на партнерите...
Јас би сакал...

секогаш единствена...пробај си...и за тоа што го мислиш, а и со пар на пр...

Член од
24 мај 2008
Мислења
19
Поени од реакции
2
E vaka sea, posto temava krena mnogu prasina, ja mislam deka e najbolje da ja zatvoram, ne mi bese celta da baram soveti od vas dali treba da go napravam ova ili ne, ne slusam nikogo, nikogas vo zivotot tuku vase mislenje, ne vrzano konkretno za mene.
Ziveev 5 godini vo London taka da ova ne e nisto novo, ali razbiram nasiot mentalitet e daleku porazlicen od nivniot.
I Ada, ako imam maz sto saka da bide so druga zena osven so mene, neka bide, ke mu se priklucam i jas, i sto pati se pokajav sto ja staviv temava, me ubivte so toj moral i se se vraca se se placa.
Sepak fala za vasite mislenja, posebno na onie licnosti koi imaat malku porazlicni svacanja, otvoren um.
Pozz :locked:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Ти се постави точно како да ти е потребен совет и туѓо мислење.
Секој ти го кажа своето. Па сеа не ти чини. Јбг, си бараше, сеа читај си.

Поентата е дека нема што да бараш дозвола од било кој, освен од себе. Ако на тебе ти е ок, фино бе.

Се дур не ми се мешаш со дечко ми/маж ми/брат ми, праи си што ти воља.
Значи иам open-mind сфаќања до у пм, дур не ми стапнеш на територија, Така е и со секој. Ќе биде така и со тебе, ќе видиш. Не се преоѓа преку неверство туку така.

Заклучок: Секс за една ноќ. Супер ствар. Се дур не му се деси на маж ми/дечко ми. Тогаш, бегај и криј се.

Kajgana Shop

На врв Bottom