Кој сака да биде срам на телевизија/милионер/сеедно?

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
како бе?нема шанси до 5то прашање трендо им ги кажува ако незнаат
иначе така интересен ми беше ДАВОР од тетово пред неколку недели шо беше се изнасмеав како си објаснуваше:pos2:
Трендо и ги кажа првите четири прашања и на петото не зуцна а оваа погреши...:pos2:

Ахаах, таа девојка ја имам снимено на мобилен и си се смеам одвреме - навреме :pos2::pos2:

jadna ona....se doterala se nasminkala, manikir, pedikir i sve...kako da ke ide na modna pista ebago....a ustvari u glavata semki od tikva. Kolku mi bese kejf sto pogresi auuu nemate pojma....koga ke bidat takvi duduci, odma sakam da padnat, po moznost na prvo prasanje...zasto da odzemaat vreme na drugite? :)

btw, kvizot ni e krs.

леле бе дали глеаше некој милионер вечерва???
Прашањето беше следново
КОЈ ОСТРОВ СЕ НАОЃА СЕВЕРОЗАПАДНО ОД ВЕЛИКА бРИТАНИЈА??

А МАЛТА
Б кИПАР
Ц иСЛАНД
Д нОВ ЗЕЛАНД

Типот побара помош од публика ееееееееееееееееееееееј! Каков глупак, па добро бе аман секој ли пуштаат на милионе или што е работава.Чпвеков очигледно или се упрпа до даска или не ги знае страните на светот. срамотааааааааааааааааа!

Не најако беше таа женската кој не знаеше дека Торонто е у Канада...:tapp:

Прашањето беше следново

А МАЛТА
Б кИПАР
Ц иСЛАНД
Д нОВ ЗЕЛАНД

Типот побара помош од публика ееееееееееееееееееееееј! Каков глупак, па добро бе аман секој ли пуштаат на милионе или што е работава.Чпвеков очигледно или се упрпа до даска или не ги знае страните на светот. срамотааааааааааааааааа!

:nesvest::nesvest: Ооооо Боже...

Прашањето беше следново

А МАЛТА
Б кИПАР
Ц иСЛАНД
Д нОВ ЗЕЛАНД

So trpi nasava zemja :uvo::tapp:

Да бев на местото од Трендо ќе го акнев од земја тој првиот!Нерви ми искина ебате глупакот:)
Се мислеше која земја е северозападно од Британија.Па зарем треба да се мисли кога Малта, Нов Зеланд и Кипар му беа одговорите?:pos:

:pos2::pos2::pos2:
А го гледам бе човекот и викам познат ми е многу и помислив на Делфин дека е ама морав да се осигурам и еве сега гледам и друг го препознал :pos2:

Иначе за тоа прашањето со Исланд и за тоа која екипа не е од америка во НБА немам зборови- срам :tapp: До в крај непознавање на географија :(

[zEUs];2013446 напиша:
Не најако беше таа женската кој не знаеше дека Торонто е у Канада...:tapp:

Лелее стварно како можеше да незнае ццц, па уште и џокер и пак не погоди :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom