jasisamojas
Не ми треба титула
- Член од
- 26 ноември 2008
- Мислења
- 762
- Поени од реакции
- 423
Конечно новиот спот!!!!!!
Кој е дечково?
Ништо не е смешно ако се искритикува работата на Авалон,зашто факт е дека последниве неколку години тие се посветени како концертни промотери по Белград и Загреб,и факт е дека не се 100% посветени на Каролина и факт е дека можеле многу повеќе.Она што мене не ми се допаѓа кај Авалон е што побрзо им работи устата од мозокот посебно на Бобан,па после тоа се се одбива од главата на Каролина како таа да е виновна,за сите нивни грешки и честопати и биле направени неправди баш поради нив.Sega koga iskoci spotov, da kazam i jas nesto. Mnogu smesno e kompanija kako Avalon da se kritikuva za vodenje na kariera na Karolina. Setete se Avalon go zede Tose so dve pesni, i sto se sluci za 3 godini. Kakva kariera uspeaa da mu izgradat. Sto mislite vie, da ne bese Avalon dali bi bil Vlatko Stefanovski gostin vo pesnava, dali Karolina bi imala vakva kampanja, skoro dava meseci da gledame isecoci od spot a da ne znaeme za sto se raboti, i slicno... Za kraj, dali Karolina bi ostanala tolku mnogu vreme so Avalon a da ne e svesna so kakva firma ima rabota. A za spotot, mozebi ne e remek delo ama sepak ima prikazna sto e retkost vo makedonskite spotovi a i mosne efektni se delovite so Vlatko i Karolina. I verojatno ke si ja ispolni svojata namena, da pretstavuva voved vo kampanjata za koncertot. Kako i da e na Karolina i posakuvam uspeh i obavezno da napravi koncert i vo Belgrad vo naredniov period...
Целосно се согласувам со Tonchie и баш поради тоа што Авалон е име, а Каролина толку години на естрада, не смеат да си дозволат вака некреативен спот. Каква приказна, тука нема никаква приказна, дали и книга на снимање имаат напишано за спотов..... ко кампања за антиалкохолизам, дури и некои од таквите видеа се покреативни.... Весна е феноменална актерка и наместо да го извлечат максимумот од неа, тие дали 1/10000000000 дел искористиле од нејзината харизма и способности..... Ме разочара, песната е добра и дека и Влатко е навистина ѕвезда очекував нешто повеќе. Каролина наместо ко поискусна да прави подобри спотови, она обратно, дури ми е криво за песните, зошто стварно и' се добри пример и оној спотот за песната „За година две’’ со Пежото качено на месечината... според мене исто ко да нема спот, ќе продолжам да си ја слушам песната у mp3.И само Весна Станоевска вреди во спотов.
Спотот како спот и каков год да биде нема каде да биде пуштен освен на youtube,и зошто да инвестира било кој пејач во спот кога тој нигде не се пушта.Целосно се согласувам со Tonchie и баш поради тоа што Авалон е име, а Каролина толку години на естрада, не смеат да си дозволат вака некреативен спот. Каква приказна, тука нема никаква приказна, дали и книга на снимање имаат напишано за спотов..... ко кампања за антиалкохолизам, дури и некои од таквите видеа се покреативни.... Весна е феноменална актерка и наместо да го извлечат максимумот од неа, тие дали 1/10000000000 дел искористиле од нејзината харизма и способности..... Ме разочара, песната е добра и дека и Влатко е навистина ѕвезда очекував нешто повеќе. Каролина наместо ко поискусна да прави подобри спотови, она обратно, дури ми е криво за песните, зошто стварно и' се добри пример и оној спотот за песната „За година две’’ со Пежото качено на месечината... според мене исто ко да нема спот, ќе продолжам да си ја слушам песната у mp3.
Televiziite se mnogu zafateni so Boki i so veliki brat i bavca ili neznam kako se vikaat realnite show-a od nasite severni sosedi, i zatoa sum sreken sto go ima youtube pa si gledam sto sakam, ako sednes 15 min na televizija demek onaka da si pogledas, ke se izretardiras 100%Спотот како спот и каков год да биде нема каде да биде пуштен освен на youtube,и зошто да инвестира било кој пејач во спот кога тој нигде не се пушта.