Каролина Гочева

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
На МТВ 2 сега имаше реприза од натпреварот, КАРОЛИНА испеа прекоректно, публиката пееше со неа, може малце 1 секунда пред неа, али она ги водеше и блескаше како вокално, така и физички на Националната Арена пред толку илјади македонски народ кој по завршувањето на химната со громогласен аплауз ја поздрави Каролина како почит и благодарност кон пеењето на химната.
Колку за информација, Каролина има и фотосесија со македонската репрезентација, со Пандев знам имаше слики по веснициите пред година дена, така да она во скеој случај е љубител на спортот и голем подржувач на Макеоднија во секоја смисла.
Значи се вратила од одморот од Хрватска, е сега ќе очекуваме пак нешто ново од неа...
Инаку мое мислење и молба до Авалон - на албумот да не ја ставаат рок баладата со ОТ Бенд зашто ОТ Бенд кај да е, ќе се распадне.
Да не знае некој зашто спотот за КРАЈ се уште не е дистрибуиран до македонските телевизии, веќе поминаа 2 месеци од промоцијата и не се пушта никаде, не бил стигнат до никоја телевизија, да не се планира негопво пуштање по одмориве?
КРАЈ е дефинитивно најголем летен хит, тоа се докажува и по многуте пуштања во секоја дискотека летопво и во секој клуб

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
На МТВ 2 сега имаше реприза од натпреварот, КАРОЛИНА испеа прекоректно, публиката пееше со неа, може малце 1 секунда пред неа, али она ги водеше и блескаше како вокално, така и физички на Националната Арена пред толку илјади македонски народ кој по завршувањето на химната со громогласен аплауз ја поздрави Каролина како почит и благодарност кон пеењето на химната.
Ти ова сериозно? Сите се разочарани од настапот на Каки. Испеа ужас. Публиката пееше за Македонија и громогласниот аплауз беше за Македонија. Како помисли само дека е за неа не ми е јасно. Не е концерт па незе да и аплаудираат.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Ти ова сериозно? Сите се разочарани од настапот на Каки. Испеа ужас. Публиката пееше за Македонија и громогласниот аплауз беше за Македонија. Како помисли само дека е за неа не ми е јасно. Не е концерт па незе да и аплаудираат.
Па Каролина и Дијаманте мене ми се како сродни души.
Дијаманте мисли дека е царица, дека испеала беспрекорно вчера и дека добила огромен аплауз. Аплауз кој се дава после секоја химна (ама Дијаманте не ни била на натпревар па да знае, а и друго е на телевизија а друго е во живо кога пејат 25 000 луѓе). А и Каролинчето се заборави. Заборави дека не е на свој концерт па да изменува една песна, во случајов химна.
Катастрофа.
А никој не рече дека не е фан. Па нормално ќе ја подржува репрезентацијата. Џабе ја фалите. Тапа беше вчера.
Не ми е јасно само дали сте глуви или толку сте опседнати со неа што не и ги приметувате маните.

Абе вајда ние сме виновни што си ја пеевме нормално нашата химна :place:Сите 25000 што бевме сме ненормални :(

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Катастрофално ја испеа химната.:tapp:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
А што е страшно ако ја испеала развлечено? Со самото тоа покажа какви вокални способности поседува, но во никој случај тоа не изгуби од значење на моќноста и значењето на самата химна.
МАКЕДОНИЈА е горда што има такви музички имиња кои знаат гордо да ја претстват пред гости како репрезентацијата на Шпанија, земја каде сигурно толку млада и убава девојка не пе химна на некој значаен натпревар. За жал, оние што останаа да зборат и критикуваат се секогаш незадоволните од секој можен исход на било каков настан, јас не сум видела некој од вас (и од луѓето кои нон стоп критикуваат) да каже добар збор за било што, па најмалку за пеење химна тоа не го очекував. истите вие претпоставувам (не претпоставувам, сигурна сум) дека истото ќе го кажевте било кој да пееше, а сте го кажале и порано кога пееле и други наши имиња, али од неккава си демек почит сега ви е срам тоа да го признаете

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
истите вие претпоставувам (не претпоставувам, сигурна сум) дека истото ќе го кажевте било кој да пееше, а сте го кажале и порано кога пееле и други наши имиња, али од неккава си демек почит сега ви е срам тоа да го признаете

Баш така...

Некои заслужуваат да пеат химна а некои не. За жал Какито доби неколку шанси и секад се укака. За жал немаш само ти уши...

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
хахахахахахахахахаххах

КАКИ !!!!!!!!!!!!!!1 хахахахахахахаха

Дијаманте среди се малку, види тука сите велат дека лошо ја испеала химната, само ти ја браниш на КАКИ хаха:pos2::pos2:

Баш така...

Некои заслужуваат да пеат химна а некои не. За жал Какито доби неколку шанси и секад се укака. За жал немаш само ти уши...
респекат:smir:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А што е страшно ако ја испеала развлечено? Со самото тоа покажа какви вокални способности поседува, но во никој случај тоа не изгуби од значење на моќноста и значењето на самата химна.
МАКЕДОНИЈА е горда што има такви музички имиња кои знаат гордо да ја претстват пред гости како репрезентацијата на Шпанија, земја каде сигурно толку млада и убава девојка не пе химна на некој значаен натпревар. За жал, оние што останаа да зборат и критикуваат се секогаш незадоволните од секој можен исход на било каков настан, јас не сум видела некој од вас (и од луѓето кои нон стоп критикуваат) да каже добар збор за било што, па најмалку за пеење химна тоа не го очекував. истите вие претпоставувам (не претпоставувам, сигурна сум) дека истото ќе го кажевте било кој да пееше, а сте го кажале и порано кога пееле и други наши имиња, али од неккава си демек почит сега ви е срам тоа да го признаете
Дијаманте, никој не и ги оспорува тие гласовни способности, ама мајке ми кога пееш на стадион ваљда треба да сфатиш дека фановите немаат гласовни способности како тебе да ја пеат химната. Кога Ерос Рамацоти успеа во чекор со навивачите еднаш да ја испее химната на Италија, може и Каролина. Не требаше толкаво филмање од нејзина страна вчера.
Или па решила да ги шармира Торес и Виља?:smir:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
А што е ставена оваа слика, не сфаќам? Не ти е малце срам ова да го правиш, или споредуваш, зашто јас на пример не споредив ничии изведби, а ова што го направи освен што е срмано и безобразно, туку е и морбидно, али нема да се спуштам на такво ниво, ниту пак ќе те запрашам дали истово го правеше додека беше жив?

А КАРОЛИНА ниту се укакала, ниту ќе се укака. Си пее, гајле и е за злобнициите, самата си кажа дека ги прележала тие глупости многу одамна, затоа што и 18-19 години е на сцена, така да си кажа дека со љубезните е љубезна и фина, а со нељубезните и злобните и те како ОДЛИЧНА, многу добро знаела да се одбрани, а од форумџии да и е гајле, тоа е малце смешно.
А што е па најдобро за нас фановите, воедно и за Македонците кои почитувааат труд и квалитет, е тоа што Каролина продолжува постојано напред и пак и пак ќе пее на настани од ваков калибар

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Натпреварон не беше музички фестивал за Каролинчето да си ги докажува вокалните способности од кои благо речено слушав само завивање..
Немам ништо против Каролина(настрана тоа што ми ги крева сафриве),но на натпреварон докажувањето на нејзините ВОКАЛНИ СПОСОБНОСТИ не и требаше.
едит: и не си замислувај дека сите и ракоплескаја на Каролинчето и дека отидоа на натпреварон само за Каролинчето

S

SSS-Stolica

Гостин
Да и е*ам кучката...
Неможев химната на раат да си ја пеам, морав неа да ја следам многу споро пееше...и ептен катастрофално...кој и дал на неа да пее...:jaj:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.892
Поени од реакции
12.428
Неам ништо против да пее некој што стварно добро пее во сите прилики а не само на сцена или песни скроени за неа. Ова беше :kesa: Мислев пее некое дете од аудиција. Среќа публиката малку помогна (можеа да ги навртат сите микрофони накај публика-и нејзиниот, публиката подобро ќе испееше). Језиво испадна.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.100
Поени од реакции
74.920
Да и е*ам кучката...
Неможев химната на раат да си ја пеам, морав неа да ја следам многу споро пееше...и ептен катастрофално...кој и дал на неа да пее...:jaj:
Potpolno se slozuvam. Mislam deka veke nikad ne treba da ja viknat da pee himna. Ali i se prostuva posto izgledase prekrasno:vozbud::drk:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
5 пат пеење химна - значи вреди и си ја знае работата, на мечот Македонија-Англија исто така она пееше, што значи, вљубеници и фанови на спортот, кажете следен значаен натпревар кога има за да ја очекуваме?

Kajgana Shop

На врв Bottom