rossoner stefan
Модератор
- Член од
- 5 декември 2007
- Мислења
- 1.770
- Поени од реакции
- 192
Te сфаќам љубави!Ама сепак мислам дека премногу си забегана со неа!Мислам дека не е на арно толкаво страсно сакање на некој.Мислев дека одамна завршија ваквите прашања и дека темава доби нов тек, во насока на новости и коментари за музиката на Каролина, али изгледа сеуште не е се како што мислев, али ај ќе ти кажам и тебе. КАРОЛИНА е многу повеќе од таканареченото ништо посебно, таа е единстеван наша пејачка која израсна на македонската сцена, која го сфатила шоу бизнисот и сама и сега со продукција, единствена наша пејачка која ужива најголема популарност во балканските земји, меѓшу кои и Бугарија, единствена која 2 пати не претставувала на Евровизија, единствена која направила албум во соработка со најеминентните музички балкански и наши имиња, единствена која направила албум како Македонско девојче. Ако тоа не кажува нешто, тогаш ќе додадам дека е скромна, умерена што ќе каже и каде ќе се појави, не се лигави, не и е целта да скокаат тинејџерки по неа и да настапува било каде, ослично функционира како професионалец
Ја ценам и почитувам Каролина многу, впрочем како и многу други во земјава па и странство.Мегутоа величење на неа и воздигнување на ко особено исклучителна личност, па дури и принцеза, што знам малку не ми е в ред.
П.С Ај ако не ти те тешко пиши за некоја хуманитарна акција на Каролина, не ми текнува ни една во моментов.Може ги имала, ам ане сум информиран, така да пиши слободно за тоа.
Па случајно ти да не и го даде бугарскиот пасош па знаеш дека има, кога нешто не знаете не тресете глупости ако не ти се допаѓа или нешто друго во ред али вакви глупости колку само да напишете нешто стварно нема резон за тоа инаку страшно ме интересира зошто тогаш вади годишна швајцарска и грчка виза кога со бугарски пасош нели нема потреба?
А тоа што настапувала и ќе настапува во Бугарија не значи по автоматизам дека зема бугарски пасош,немој да кажеш дека има и српски пасош оти таму има кариера.Инаку Каролина првиот настап во Бугарија го имаше 1995г. на еден тамошен фестивал каде ја освои наградата за најдобра интерпретација а и во тоа време имаше понуда од некои американски продуценти да замине во САД но бидејќи имаше само 14г. нејзините родители сметаа дека е премала за да патува во САД,што беше за жал една голема шанса која ја пропушти.
А по барање на најпопуларниот бугарски шоумен во 2001г. беше првата македонка која гостуваше во Бугарија и предизвика мошне позитивни реакции кај тамошната публика а и факт е дека таму има многу македонски студенти.После настапот на евросонг 2007 повторно бугарите пројавија интерес за неа што таа како професионалец ги прифати тамошните понуди оти секој професионалец не ја дели својата публика по никаква основа публика си е публика,и престанете више со тие глупости и лажни обвинувања.
Што се однесува до Швајцарија, таа дури годинава влезе во Шенген системот:helou:
П.С Постојат точки и запирки на тастатура!