a be aj zemi sam procitaj gi postovite na temava,pa samo nekolku dusi ste sto ste zaletani po Karolina,i sto non-stop jas branite od sekogo,taka da TI so toa sto ja branis se glupiras ,a ne jas.i TI zivees vo imaginaren svet vo koj site gresat ,a ti si vo pravo"(preprocitaj gi postovite,pa ke se uveris samiot)
Реков уште пред неколку поста, не сум залетан по Каролина, ама ме нервира како ја вреѓате без основа. Инаку не, не живеам во имагинарниот свет ја, тоа темава го докажува. Ако сакаш да почнам да цитирам постови во кои пишува (без разлика дали ја сакаат или не) дека има добар глас, ќе бидат сигурно повеќе од 80% на темава. Затоа не сум јас у имагинарниот свет.
-a so toa boldiranoto se si kaza,i ubavo go potvrdi toa sto go kazav i jas.
Wow, и сега се шо кажа ти стана точно?

Tи давам пола прст, ми ја изеде цела ракa
-e sega za potcrtanoto,alal da ti e kako uspevas da ne primetis distoniranje,falsiranje,kaj Karolina,koga takvo nesto se primetuva i kaj vrvni pejaci kako sto bese TOSE(samo vo mnogu,mnogu mali razmeri,mnogu,mnogu retko,recisi i nikogas),ama sepak sum primetil.taka da...za Karolina i da ne zborime.
А кај кој пејач не се случува тоа од време на време? Ерм, да не случајно Александра Пилева никогаш не дистонирала? Ах, да не идеме натака, оваа тема е само за Kaролина bаshing
a za toa zakosenoto,sto si pa ti ?ti da ne si profesor po muzicko?ili bas ti si od onie grevcinjata sto zavrsile osnovno muzicko(bas kako i samata Karolina),i sega go imaat najizostreniot sluh vo svetov?
За основно музичко, да, и јас спаѓам у тие грехчињата де, ама за разлика од тебе, не пишувам како сите тие шо ја сакаат не знаат многу за музика и нормално е да ја сакаат дека не разбираат убаво што пее, и немаат изострен слух, без да ги знам. Ги почитувам нивните мислења, се додека се во границите на нормалата. Ама дека ти ја направи Каролина ко уште една од сите кои посакале слава, и им дошла успат на среќа... слава којашто не се заснова на ништо друго, дека нели она нема талент.
i edno prasanje do tebe,primeti li deka Karolina na Evrovizija koga ja peese OD NAS ZAVISI,ja peese za dva stepeni povisoko,od sto trebase?i ako si primetil,toa neli e distoniranje?i kako moze da si dozvoli takva rabota pejacka (od klasa,kako sto vie ja narekuvate Karolina),i toa na tolku vazen nastap kako sto e Evrovizija?a be profesionalka,sto da ti kazam.go primeti li toa?i ne ja narekuvaj PEJACKA,koga i samiot rece deka znae da pee samo pop muzika,kazi deka e edna od podobrite POP pejacki vo Makedonija,zatoa sto i nema bas nekoja konkurencija,taka da ...toa e OK.ama toa ne znaci deka e dobra.
Евровизија, не приметив. Фала шо ми кажа. Изгледа ко да си опседнат да и ги најдеш сите грешки на Каролина колку шо и Дијаманте да и ги најде сите доблести. Не сум го гледал тој настап со години. Всушност еден и единствен пат го гледав кога настапи она. Тоа беше одамнаааа...... А, и патем, немам ја слушано песната освен кога она ја испеа живо. Така да, џабе ми е и сега да го слушам настапот ако не ја знам песната од кои скали е. Инаку зар пејачките кои сакаат да творат во еден правец, стил на музика не се пејачки? Каролина може да го вежба гласот и да пее нешто друго, би рекол. Но она од почеток (бар мислам), почна со поп музика. Така да, дали тоа шо пее моментално само поп ја праи помалку пејачка? Можда и одзема од дозволената варијабилност и ја прави на ниво подолу од други пејачки, но дефинитивно не и го симнува називот пејачка.
i alal da ti e ,prvo sto napravi koga stana bese da mi repliciras na mene,go cenam toa.sigurno ne si opsednat so forumov,narocito so temava.
А за времето кога ти реплицирав, ако не приметуваш(а сигурен сум дека не, зошто всушност би?) во последно време само тогаш сум слободен да реплицирам. За разлика од тебе шо по цел ден те глеам да реплицираш на секој можен пост во кој те цитирале. Аh, well.... Ајмо чекам уште еден твој пост до 12:00 часот. Знаеш забавно ми е да зборам со тебе, не за друго, во твоите постови се се заснова на твое мислење, и само твое. Дури и тоа дека никој не рекол дека Каролина е пејачка е само твое eбано мислење. Изврти ја темата де па и ти, нема да те изеде. Каролина не е регистрирана на форумов, така да тука немаме потреба да носиме маски да ја мразиме. :smir: