H
-HRO
Гостин
Ova e samo moe licno mislenje da dodadam!Drugite so se fanovi mozat slobodno da si slusaat i da uzivaat vo nejzinite pesni!
Бејби прво запознај го некој па после коментирај каква личност, не можеш да кажуваш за некој каков е кога не си разменил со него ниту еден збор.:nesum:Nogo mi e mizerna kako glas i kako licnost a od pesnite mi se svigja malce Se lazam sebe
Аааааааааааааааааааа!
Добро ај ние далеку ќе стигниме.Можете да ја критикувате колку што сакате ама се ви е џабе не и можете ништо само продолжете понатаму али кој ве шиша вас исфрусрирани јадни и бедни,кој не можат да се помират со фактот дека некој е успешен. Каролина драги мои има 17 години успешна кариера што ретко кој во Македонија може да се пофали со тоа. Што се однесува до Битолчани кои ја критикуваат тоа се луѓе чие главно мото во животот им е "да му умре козата на комшијата" a тоа кажува се за нив. Секоја ви чест само напред! Далеку ќе стигнете.
Јованке јовано,кажи ми, која пеачка или пеач во Македонија може да се пофали со така долгогодишна кариера и тоа во континуитет без паузирање на неколку години.И ме интересира од каде го изваде податокот дека во Македонија ретки се луѓето со кариера???