Mакедонија "се прости" од ЕУ а најверојатно и од НАТО!

• Креатор на темата Креатор на темата ABC
  • Време на започнување Време на започнување
Е па нека идат нека се е*ат.
Можеме ние и без нив.
Така де,ќе се заебаваат они како сакаат.Дебили.Ич не ни требаат.

Ааа,немој така,на АБЦ му требаат,па него ќе го вработат во НАТО и ќе зема 5000 еур плата,ќе шета низ цел свет со НАТО,тутуно ќе си го продаде поскапо,а сигурно ќе се смени и климава.:pos2::pos2::pos2:

So izvinuvanje ako treba...
Ama jas sum malku...hmmm...`pezevenk`
I sakam i davam nepristojni predlozi...
Znaci targetot e 5.000eu.
Ke se kladime?
(zaveruvame na notar...nema pu...pu...ne vazi)
Pozdrav.

Се приклучувам и јас на кладбава,уште 5000 еур.АБЦ шо се мислиш,ако добијаш земаш 10000 еур,ако изгубиш даваш 5000 еур и глас повеќе да не ти слушниме.
Али не се клади,ќе влезиме во НАТО,а ти ќе изгубиш и знам дека нема да ти биди за тие 5000 еур туку дрка не ќе можиш уште да плукаш.

Би било убаво доколку е така како што размислуваш,само јас си велам дека и за тоа ни треба "магично стапче" кое очигледно го немаме до овој момент.

Епа тие со “магичното стапче“ на врвот со петокрака не се повеќе на власт,фала богу,а овие без тоа стапче ќе направат и направија да не примат во НАТО,а и да да тргни работата од мртва точка.
Знам дека тоа никако не ти влегува в глава ама :toe:

E k'wo

Е к'во да пита, и да сакате и да не сакате - пак ке ве земат и НАТО и ЕС, то не е вопрос на желанија. С НАТО и ЕС - зле, ама без тјах - хептен е зле. Споко, ке има и НАТО и ЕС, нема шанс да нема.

АБЦ и бугаров ти се смее. А ако добро си прочитал тој заклучок воопшто не е ништо ново, употребен е зборот "взаемно решение" всушност како и до сега билатерално решение за спорот.

Za EU ama ic ne mi e krivo duri i poarno vise EU EU kako koj znae sto da e , a tesko i da opstane kako sto gledam.

Za NATO se podzamisluvam samo poradi stabilnosta vo zemjata pa sega sto bide neka bide.

Iskreno se cuvstvuvam kako vo nekoja strategija za pc, a ona poganono juzno gjubre ima da plati za se

Епа тие со “магичното стапче“ на врвот со петокрака не се повеќе на власт,фала богу,а овие без тоа стапче ќе направат и направија да не примат во НАТО,а и да да тргни работата од мртва точка.
Знам дека тоа никако не ти влегува в глава ама :toe:

Vlezot vo nato koj e poveke od siguren, ne e zasluga samo na ovaa vlada koja se razbira pridonese, bidejki ne postoi drzava koja moze za 1,5 godina da vleze vo nato, toa e eden podolg proces

abe stvarno veruvate deka zavisi od nas dali ke vlezeme ili ne vo nato? nie ke vlezeme vo nato mart, ama toa nema da e ni poradi B.C. ni poradi Gruevski(ne deka ne se trudi covekot se so mu rekoa ispolni). Ke vlezeme samo deka taka im odgovara na tie so ne primaat!

Ne sakam na Zeus i KALAP-o da im gi zeam parite, zatoa si kutam......
Ke si jadam samo GOZBATA od Trnot... :)!!!

Конкрит...зарем сеуште мислиш дека догодина нема да не примат во НАТО???

Значи според дискусијава гледам дека многумина од вас очекуваат да го примат од НАТО.:)

Конкрит...зарем сеуште мислиш дека догодина нема да не примат во НАТО???

Ne mislam znaam...:) ke smislat nekoja maglovita pokana i dobar dalje......do sudniot den....
A zarem ovde uste ima nekoj komu ne mu e jasna semata koja se butka????
Makedonija treba da ja nema......treba da se odlee...na zapad kon potomcite na ilirite,na istok kon vizantiskata izmislica,na jug nesto naka fanariotive......samo bratjava srpski ke izvisat....KAKO I SEKOGAS...:)
Makedoncite i onaka nikoj ne gi esapi........duri ni tie samite...

Pred bilo sto da diskutirate da znaete primanje e edno a pokana e drugo!
Jas nigde ne cuv deka nekoj zboruva za polnopravno clenstvo, se zboruva samo za vracuvanje pokana. A toa nisto ne znaci. Jas sum dobival pokani za svadbi zurki eheheheheejjj. A koga ke otidam tamo nima svadba nima zurka a i da ima vratarot ne me pusta,dzabe pokana, ne sum bil soodvetno oblecen.

ABC, aj molim te vo ime na neutralnosta "budi" dobar i preimenuvaj ja temata soodvetno na ona sto se diskutira i sto e pricina:
Imeto ne e uslov za clenstvo vo Nato i EU????

p.s. Ironija i smeski mora da ima, polesno se svakja i pamti.:pos2::pos2:

Ne mislam znaam...:) ke smislat nekoja maglovita pokana i dobar dalje......do sudniot den....
A zarem ovde uste ima nekoj komu ne mu e jasna semata koja se butka????
Makedonija treba da ja nema......treba da se odlee...na zapad kon potomcite na ilirite,na istok kon vizantiskata izmislica,na jug nesto naka fanariotive......samo bratjava srpski ke izvisat....KAKO I SEKOGAS...:)
Makedoncite i onaka nikoj ne gi esapi........duri ni tie samite...

јаска гледав на гравче

спротивно на твоето мислење
македонците под едно небо

Pred bilo sto da diskutirate da znaete primanje e edno a pokana e drugo!
Jas nigde ne cuv deka nekoj zboruva za polnopravno clenstvo, se zboruva samo za vracuvanje pokana. A toa nisto ne znaci. Jas sum dobival pokani za svadbi zurki eheheheheejjj. A koga ke otidam tamo nima svadba nima zurka a i da ima vratarot ne me pusta,dzabe pokana, ne sum bil soodvetno oblecen.

ABC, aj molim te vo ime na neutralnosta "budi" dobar i preimenuvaj ja temata soodvetno na ona sto se diskutira i sto e pricina:
Imeto ne e uslov za clenstvo vo Nato i EU????
p.s. Ironija i smeski mora da ima, polesno se svakja i pamti.:pos2::pos2:

"Гладна кокошка просо сонила".:) !

Некако така и потпаролот на владава со пелчетење се обиде да ги расчленува за да ги преведе недвосмислените пораки од ЕУ и од НАТО.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom