Ајде да правиме рок бенд!

• Креатор на темата Креатор на темата Unknown013
  • Време на започнување Време на започнување
Па за сеир е темава,шо да не не е??? 14 години рок група...:pos: :pos: Знаеш јас сум Робин Худ...:smir:
Се надевам имаш слушнато за Жута Патрола, децата се познати на европски рамки во Панк рок сцената е се скопјани, јас на 12 години имав Acid Punk - Rock група и до ден денес жалам што ја искршив гитарата од тапанарот, се скаравме и се распаднавме... :):nesvest:

Hmmm rock bend a... Ja sviram sajzer... Iam use eden drugar vokal so e pa i onaka sme malce 2ca za bend ako ti se sviga nasata muzika moze da napraime neso :)

hehe nema zosto da se izvinuvas... tesko se naogaat zainteresirani samo na eden forum...:wink:
форум каде што идат претежно само музичари, каде повеќето музичари од овој форум се редовни на тој? хаха... како и да е не губи надеж. Само прво се основа бенд со близок човек т.е. да бидете партнери (другари) да има сложност а потоа се бараат други членови :) како и да е нема некое правило за тоа, ама ти велам оти свирев во 3 бенда и сите се распаднаа само поради тоа што не бевме сложни и некој секогаш знаеше да извиси :)

burn84 fala za sovetot! da znaes od denes ke gi preslusam site stari rock bendovi... :ojea: thanks

ina4e za site sto gi interesira imam 14(za eden mesec 15) godini i sum prva sredno! Ina4e ja obozavam muzikata i mislam deka ne e nisto loso sto sakam da formiram bend, a ako ne ste zainteresirani, ne pisuvajte za dzabe ili ako smetate deka temava nema nikakvo znacenje, mnogu se lazete! pa ne mi gi omalozuvajte zelbite, zosto nikogas ne se znae...
i za site onie so mi dadoa podrska, edno golemo FALA, navistina ke mi bide potrebna...a ako nekoj e seriozno zainteresiran neka mi prati privatna poraka ili neka pise na email- blackrose_girl93@hotmail.com
pozz do site!
hehe... klipcevo e zakon!!!! btw super odjasnuvanje dade :ojea:

Имаш целосна поддршка од моја страна!!! Свирам на тапани со еден бенд веќе 10 години, али при распаѓање сме, како што кажа Necrophilia ради неслога, во меѓу време свирам во 2 други бенда (значи три бенда истовремено) и целосно те разбирам тебе и твојата желба за основање бенд, но знај тоа е многу тешка работа, навидум е премногу лесна да се основа бенд, но за него некој треба деноноќно да се грижи... не е толку едноставно верувај... ако сакаш да успееш треба да се спротивставиш и жртвуваш за многу работи!!!

Сепак, желбата и љубовта кон такво нешто непрекинува и постојано демне, а по мое: се што се сака се се може! така да... терај само напред и успеј во тоа што го сакаш! Имаш целосна поддршка од мене!:smir:

Имаш целосна поддршка од моја страна!!! Свирам на тапани со еден бенд веќе 10 години, али при распаѓање сме, како што кажа Necrophilia ради неслога, во меѓу време свирам во 2 други бенда (значи три бенда истовремено) и целосно те разбирам тебе и твојата желба за основање бенд, но знај тоа е многу тешка работа, навидум е премногу лесна да се основа бенд, но за него некој треба деноноќно да се грижи... не е толку едноставно верувај... ако сакаш да успееш треба да се спротивставиш и жртвуваш за многу работи!!!

Сепак, желбата и љубовта кон такво нешто непрекинува и постојано демне, а по мое: се што се сака се се може! така да... терај само напред и успеј во тоа што го сакаш! Имаш целосна поддршка од мене!:smir:

fala!!!:wink: se nadevam deka eden den ke uspeam :costumed4 pozz

А да си направиш ти рап група и така нема доволно инструменталисти за рок бенд :smir:

lol hahahahaaaa :pos2: neam niso protiv rapot ali nikogas ne bi praela rap grupa... never! lol

Hmmm rock bend a... Ja sviram sajzer... Iam use eden drugar vokal so e pa i onaka sme malce 2ca za bend ako ti se sviga nasata muzika moze da napraime neso :)

Strizlo sedi miren sviri si u skolskiot bend na guc i ne digaj calam molim te.:pos2::pos2::pos2:

Se salam eve zemete me i mene veke 9 godini sviram gitara i nikako da najdam nekoj bend ako ispadne neso obavezno vikajte me.:salut:

Штета што се направени границите за годините, а и стилот на музиката е решен. Инаку јас идав за певаљ:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom