Ајде да правиме рок бенд!

• Креатор на темата Креатор на темата Unknown013
  • Време на започнување Време на започнување
А бе остај ги, они сите се светски популарни и знаат како се прави бенд. Не дај боже да помогнат на девојче од 15 години што сака да почне да се бави со нешто креативно пу пу пу...само да засерт да умре козата на комшијата.

Jas imam 15 godini, sviram na gitara 4-5 godini i ziveam vo Skopje:):):)

ете еден член од бендот :).Има има напредок ке биде :) . со среќа у секој случај

знам клвир да свирам и ме бива за пеење :) си се пофалив ,,, одсекогаш сум сакала у бенд некој да бидам , па што и да испадне како и да се случи со среќа

ја свирам на гитара, ритам по можност
ама за месец дена уште електрична да земам и ќе видиме

Гитара - jackson
Појачало - Marshal
Процесор - Digitech rp80
Школа - СамоУК :) 3-4 години свирам ( + 2 години пауза, ама некои работи не се забораваат :) )( метал најмногу )
Искуство - 1 година активно свирење со гаражен бенд

Ќе ме примите у бенд ?????

( каблите ми се расипани само , треба бананите да им ги сменам :) )

ok... pa vaka... Sega use fali basist i tapanar!!!!!!!!!!! :vozbud: znae li nekoj da sviri na tapani i na bassssssssss gitara i e seriozno zainteresiran da prai bend (po moznost da bide do 17-18) god.???! :wink:

А баш ми е мило што ке се праи бенд!!! ајде ајде прајте бенд !!!!:vozbud: ми се свигаат правците кои се така одбрани па да најдете и басс плајер и друмм мајстор па да ве чуеме! инаку ју хав мај супорт !!! ROCK ON!!:helou:

Luge kazujte koj znae bas da sviri, a ke treba i tapanar

Oprema:
Gitara: Fender Stratokaster i Ibanez Ergodyne-x
Pojacalo: HH studio 50
Procesor: Digitech rp80
Skola: Tatko mi me ucese 5 godini sea sum samouk
Iskustvo: Iam svireno u bend cel saat posle se stepav so tapanarot i me izbrkaa.

Za podetalni informacii adnete me na msn

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom