Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Економика да не има нешто скратено за испит?

Тоа што беше скратено на колоквиум тоа за на испит исто е.
Значи 7ма и последна глава не треба да се учат, и од учебник од 104 до 145 така нешто не треба да се учи.
За 2 и 3 колоквиум имаш скрипти што ги стави колегата Пајо, добри се 2те се околку 60стр.

Ај некој од постарите колеги/шки да каже дали со учење само од скрипти може да се положи економика на испит??:toe:

Ај некој од постарите колеги/шки да каже дали со учење само од скрипти може да се положи економика на испит??:toe:

за прв колоквиум не знам, али за втор и трети можеш со скриптит на Пајо :)

Па и јас истото го слушнав ... Сите прашуваме али нема одговор најверојатно незнае никој ..... :toe:
Јас и пишав маил на Марија асистентката во врска со испитот статистика што нема да биде потребно за испит и ми врати дека тоа што важело за колоквиумите ќе важи и за испитот....

Јас и пишав маил на Марија асистентката во врска со испитот статистика што нема да биде потребно за испит и ми врати дека тоа што важело за колоквиумите ќе важи и за испитот....

Ок фала... И ја така мислев али пуста надеж за помалку учење.

Ок фала... И ја така мислев али пуста надеж за помалку учење.

Така е колега, пуста надеж за помалку учење. Се разочарав сега ко прочитав дека нема ништо скратено за испит, освен тоа што беше за колоквиумите :pos2:Но во секој случај фала на колешката/колегата lil_miss за информацијата. :smir:

Па по тоа miss би требало да е колешка, логично нели?

Него зашто не си ставиш аватарче wall street? еве едно клик

Па по тоа miss би требало да е колешка, логично нели?

Него зашто не си ставиш аватарче wall street? еве едно клик

ха не иди на таа логика Бене, некои не знаат дека miss & girl се однесуваа на женски :pos2::pos2::pos2:

п.с. не се однесуваше на тебе ова wall street:smir:

Nekoj od kolegite sto ima izboren osnovi na e-biznis da ne znae da ne se istaknati konecnite rezultati na fakultetot, zasto profesorot kaza deka na 28 ke gi istaknat, a na internrt gi nema.

Тоа што беше скратено на колоквиум тоа за на испит исто е.
Значи 7ма и последна глава не треба да се учат, и од учебник од 104 до 145 така нешто не треба да се учи.
За 2 и 3 колоквиум имаш скрипти што ги стави колегата Пајо, добри се 2те се околку 60стр.

Колега кај може да се најдат скриптите на Пајо... :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom