Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
кога ке даваат од прва смена професориве потписи ???

слушнав дека драган асистентот по статистика ке давал утре на вежбите, и професорот по трговско утре ке давал исто.
за економика што како е а и за статистика професорот.
фала колеги однапред

кога ке даваат од прва смена професориве потписи ???

слушнав дека драган асистентот по статистика ке давал утре на вежбите, и професорот по трговско утре ке давал исто.
за економика што како е а и за статистика професорот.
фала колеги однапред

Кога има утре вежби по статистика од Драган ,па не ли сега само во четврток ги држел??? :toe:

Кога има утре вежби по статистика од Драган ,па не ли сега само во четврток ги држел??? :toe:

стварно..минатиот понеделник немавме вежби, а минатиот четврток на вежбите напомена дека наредниот четврток ни се последните вежби... и сеа и јас сакам да знам:toe:

cela nedela kje se davaat potpisi, Dragan statistika kje daval vo chetvrtok, najverojatno na vezhbi. Ekon. profesorot nema da pravi problem, sigurno kje dava potpisi i utre i vo vtornik i vo sreda, a za profesorkata ne znam...

a utre nema vezhbi, samo vo chetvrtok drzhi vezhbi Dragan.

а по статистика професорот знаете ли кога ке дава?

Абе колеги/колешки да не имате некој материјал за избор на локација на претпријатие, ми треба за семинарска, нешто најдов на нет и али малку е. Ајде ако имате пратете ми ПП за маил да ви пишам

Абе колеги/колешки да не имате некој материјал за избор на локација на претпријатие, ми треба за семинарска, нешто најдов на нет и али малку е. Ајде ако имате пратете ми ПП за маил да ви пишам

Јас колку што слушнав некои муабети низ факултет, сите што ја добиле таа тема се откажале, така не знам дали ќе ти/ви успее да најдете многу материјал...

Во книгата по менаџмент на мал бизнис имаш за избор на локација (за мало претрпијатие) од 120 до 125 страна ;)

Многу голема филозофија е да се погоди кога има уште 2 часа до крајот на семестарот, кога ќе се даваат потписи. Или не сакате случајно да отидете на едниот час и да изгубите драгоцено време, а да испадне дека на другиот ќе се даде потписот.

Во книгата по менаџмент на мал бизнис имаш за избор на локација (за мало претрпијатие) од 120 до 125 страна ;)

Многу ти фала колега, баш ќе ми послужи тоа.

aj neka kaze nekoj sto ne treba ekonomika da se uci za 3 kolokvium:helou:fala odnapred

Од тоа што го знам седма и последна не требаат...Се надевам некој ќе ме надополни :)

Кажете дали пријавите за испит-поточно за третиот колоквиум е-бизнис и економика треба на студентски или кога ке полагаме колоквиумите.пошто едни викаат вака други онака па да слушнам конечна верзија :)

Кажете дали пријавите за испит-поточно за третиот колоквиум е-бизнис и економика треба на студентски или кога ке полагаме колоквиумите.пошто едни викаат вака други онака па да слушнам конечна верзија :)
На студентски колега и за колоквиум и за испит пријавите.Денес беше џунгла.
Рокот ти е до 5 мај, а давањето на листовите за заверка на семестар се даваат на студентски откако ќе се соберат потписите и од 10 мај па натака.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom