Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 февруари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
8
кога ке даваат од прва смена професориве потписи ???

слушнав дека драган асистентот по статистика ке давал утре на вежбите, и професорот по трговско утре ке давал исто.
за економика што како е а и за статистика професорот.
фала колеги однапред

Член од
20 декември 2009
Мислења
155
Поени од реакции
0
кога ке даваат од прва смена професориве потписи ???

слушнав дека драган асистентот по статистика ке давал утре на вежбите, и професорот по трговско утре ке давал исто.
за економика што како е а и за статистика професорот.
фала колеги однапред

Кога има утре вежби по статистика од Драган ,па не ли сега само во четврток ги држел??? :toe:

Член од
22 декември 2009
Мислења
9
Поени од реакции
0
Кога има утре вежби по статистика од Драган ,па не ли сега само во четврток ги држел??? :toe:

стварно..минатиот понеделник немавме вежби, а минатиот четврток на вежбите напомена дека наредниот четврток ни се последните вежби... и сеа и јас сакам да знам:toe:

Член од
2 мај 2010
Мислења
69
Поени од реакции
2
cela nedela kje se davaat potpisi, Dragan statistika kje daval vo chetvrtok, najverojatno na vezhbi. Ekon. profesorot nema da pravi problem, sigurno kje dava potpisi i utre i vo vtornik i vo sreda, a za profesorkata ne znam...

a utre nema vezhbi, samo vo chetvrtok drzhi vezhbi Dragan.

Член од
20 декември 2009
Мислења
155
Поени од реакции
0
а по статистика професорот знаете ли кога ке дава?

*Smurfette*

He smurfs me, he smurfs me not
Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
Абе колеги/колешки да не имате некој материјал за избор на локација на претпријатие, ми треба за семинарска, нешто најдов на нет и али малку е. Ајде ако имате пратете ми ПП за маил да ви пишам

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
Абе колеги/колешки да не имате некој материјал за избор на локација на претпријатие, ми треба за семинарска, нешто најдов на нет и али малку е. Ајде ако имате пратете ми ПП за маил да ви пишам
Јас колку што слушнав некои муабети низ факултет, сите што ја добиле таа тема се откажале, така не знам дали ќе ти/ви успее да најдете многу материјал...

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
Во книгата по менаџмент на мал бизнис имаш за избор на локација (за мало претрпијатие) од 120 до 125 страна ;)

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Многу голема филозофија е да се погоди кога има уште 2 часа до крајот на семестарот, кога ќе се даваат потписи. Или не сакате случајно да отидете на едниот час и да изгубите драгоцено време, а да испадне дека на другиот ќе се даде потписот.

*Smurfette*

He smurfs me, he smurfs me not
Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
Во книгата по менаџмент на мал бизнис имаш за избор на локација (за мало претрпијатие) од 120 до 125 страна ;)
Многу ти фала колега, баш ќе ми послужи тоа.

Член од
27 февруари 2010
Мислења
31
Поени од реакции
1
aj neka kaze nekoj sto ne treba ekonomika da se uci za 3 kolokvium:helou:fala odnapred

Член од
30 ноември 2007
Мислења
145
Поени од реакции
5
Од тоа што го знам седма и последна не требаат...Се надевам некој ќе ме надополни :)

Член од
17 март 2007
Мислења
801
Поени од реакции
508
Кажете дали пријавите за испит-поточно за третиот колоквиум е-бизнис и економика треба на студентски или кога ке полагаме колоквиумите.пошто едни викаат вака други онака па да слушнам конечна верзија :)

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Кажете дали пријавите за испит-поточно за третиот колоквиум е-бизнис и економика треба на студентски или кога ке полагаме колоквиумите.пошто едни викаат вака други онака па да слушнам конечна верзија :)
На студентски колега и за колоквиум и за испит пријавите.Денес беше џунгла.
Рокот ти е до 5 мај, а давањето на листовите за заверка на семестар се даваат на студентски откако ќе се соберат потписите и од 10 мај па натака.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom