Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Колеги што е скратено пазари и јавни за трет колоквиум? :pipi:
Јавни:
од 531-536
571-592

Пазари:
Цела 19 глава.
Од 10 глава. 181 страна, лецијата Како се нарачува на берза.
Од 12 глава од 209-213 страна
од 13 глава од 227 -232
Задачи на колоквиумо ке има само до 11 глава, дисконтирање на државни записи и од 12 глава, задачи за вредност на неоданочливи обврзници

Како ке раскажува понатаму така ке ни кажува што има уште скратено.

Член од
20 април 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
Дечки, дали има некој од вас што е на Економски факултет во Прилеп? поздрав

Член од
19 април 2010
Мислења
194
Поени од реакции
3
ај пишете дали економика можат да прават семинарска и тие сто се на испит:salut:

Член од
22 мај 2008
Мислења
83
Поени од реакции
6
ај пишете дали економика можат да прават семинарска и тие сто се на испит:salut:
Не може само тие што го имаат положено 2от колоквиум имаат право на семинарска. А инаку дали некој што беше денес на предавање Економика може да ми каже што спомнал професорот за тие што имаат 48 поени ??? Нели имаше колеги што ги пушти под граница со 48 поени да полагаат 2 колоквиум па ми кажаа дека за нив денес нешто кажал?? Ако има некој инфо нека каже.

Член од
28 јануари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
1
Можеее!!! Само прво ке идеш кај професорот/ката да кажеш шо како и после ке те упатат кај асистентот за тема :wink:

Член од
8 јануари 2008
Мислења
142
Поени од реакции
10
Не може само тие што го имаат положено 2от колоквиум имаат право на семинарска. А инаку дали некој што беше денес на предавање Економика може да ми каже што спомнал професорот за тие што имаат 48 поени ??? Нели имаше колеги што ги пушти под граница со 48 поени да полагаат 2 колоквиум па ми кажаа дека за нив денес нешто кажал?? Ако има некој инфо нека каже.
Jас бев денес колешке, рече може да полагаат 3т колоквиум, со услов да имаат минимум 80 поени на истиот. :costumed3

Член од
2 јуни 2008
Мислења
101
Поени од реакции
0
Има ли нешто скратено економика? Спомна една колешка последната глава не требала, и нешто од претпоследната... Знае некој во страни?

Член од
9 август 2009
Мислења
46
Поени од реакции
1
:helou: Колеги многу ќе ми помогнете ако кажете некое прашање за испит по ЕКОЛОШКИ МЕНАЏМЕНТ...:smir::smir:

Член од
20 декември 2009
Мислења
155
Поени од реакции
0
Можеее!!! Само прво ке идеш кај професорот/ката да кажеш шо како и после ке те упатат кај асистентот за тема :wink:
Не може бе, 100 пати ли да се каже дека право за правење на семинарска имаат тие што го положија вториот колоквиум:pipi:

Член од
26 јануари 2010
Мислења
38
Поени од реакции
1
Kолеги да Ве известам дека утре вежбите по статистика наместо во 10 ќе се одржат од 8 и 12 часот во амфитеатар 4 , пишал асистентот на статус на фејсбук :wink:

Член од
10 април 2010
Мислења
13
Поени од реакции
0
Колеги ќе може да ми каже некој шо е скратено економика...ја разбрав 7 глава цела пошо ја нема у скрипта...:smir:

Член од
10 април 2010
Мислења
13
Поени од реакции
0
koleske ja ima vo skripta ama najverojatno ne treba :D ima nekoj sto znae tocno?

окејј...јас ја неам скриптата така ми спомна една друга колешка...а и сварно ми требаат сигурни информации за скратените делови :jaj:

Член од
26 декември 2009
Мислења
43
Поени од реакции
1
Економика е скратена 7 глава и последната јас бев на предавање и така кажа професорката, а во врска со стручниот труд можат да прават само тиа што им е поминат втор колоквиум и по 5 во група а се добива по 10 поени ако е солидно изработен :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom