Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене еден другар ми се јави, јас таман се спремав да идам на трговско и ми кажа да не одам, немало да има предавања затоа што немало парно. Не се знае до кога ќе нема парно, така да можно е и цела недела да нема предавања.

Не ми криво што нема парно, барем парите за парно сигурно биле пренаменети за прослава на 8ми март:tapp:

лелееее сум почожила и трговско :olee:

значи утре нема да има предавања а????:helou:

положила*:pos2::pos2::pos2:

Deneska imase soopstenije pred amf 4 deka nema da se oddrzi nastavata, utre ke ima nastava, a predavanjata od denes ke se nadoknadat :)

лелееее сум почожила и трговско :olee:

значи утре нема да има предавања а????:helou:

положила*:pos2::pos2::pos2:
И не беше солидарна да ги сликнеш да ги видиме и ние.Со колку се мине и колкав е максимулмот?

Od utre povtorno parnoto ke bide pusteno, ciao kolegi-ski :salut:

Полагав јас сега у 6 и не ми изгледаше дека нема парно :wink:

Парно имаше и сабајле, ама изгледа беше пуштено покасно и поради тоа што просториите не беа баш затоплени не се оддржа настава...

Беше некој на информациски? Кажа граница?

kolegi min trgovsko bese 17 a ja imam 16 mislite deka ke pusti ...???i kako ke bide ako ne polagam eden od 3 kolok dali ke bide so zaokruzuvanje ili so esej???

И не беше солидарна да ги сликнеш да ги видиме и ние.Со колку се мине и колкав е максимулмот?
e kolegi trebase da sliknete so mobilnite pa i nie da se raduvame...aj utre ke si vidime:toe:

Има ли увид во тестовите по трг. право??? Ако ДА, кога и каде??? Пишете :smir::helou:

Не бев ни јас колега ми кажаа и мене.Знам дека минимум е 17 а максимум мислам 33(секое прашање по 1 поен)...знам дека има мн малко паднати тако да не се секирајте сигурно сте положиле.:helou::wink:

Колегиии, ве молам ако може некој да ги слика резултатите и од ЈАВНИ Финансии, па да ги пренесе тука. Сум болна од грип, па не можам да одам до факултет.:(:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom