Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Помина колоквиумска не видов некој да се пофали дека положил или уште славите :)

Ќе се слави сега недела, две. После пак на учење... =))

Ај некој нека каже од кога почнуваме со предавања т.е кога завршува колоквиумскава недела ?

Ако може некој да ми најде било каков материјал на некои од следниве теми:

1)Станбен кредит

2)Поим и видови деловни банки

3)Инструменти за готовинско плаќање

Ве молам најбрзо што може!

Деца како се бодуваат прашањата трговско и со колку се мине?

На кој бе ти деца?:tapp:

Никој незнае, ваљда со 17 точни ќе се поминува...
се согласувам... а за бодувањето моја проценка е дека ке се бодуваат по 3поени (33*3=99):smir:

Nekoj od postarive kolegi moze li da mi kaze nesto za MCR??? Kakvi se prasanjata, dali go dava najglavnoto (toa sto e so potemni bukvi) ili gi bara i objasnuvanjata????

На студентски не знаат ништо, можеби не ни знаат за оваа одлука :pos: Најпаметно е да го прашаш продеканот за настава...
A zasto zemaat plata tie na studentski, nikogas ne davaat konkretni odgovori sto e mnogu mnogu e preterano e veke :toe:

A zasto zemaat plata tie na studentski, nikogas ne davaat konkretni odgovori sto e mnogu mnogu e preterano e veke :toe:

Колку и да се буниш ништо нема да се смени, така да адаптирај се на тоа какви се сега и навикни се на нивните (не)одговори. :wink:

ajde pamet za vtorata tura....prvata pomina kako pomina.......

Гледам многу луѓе прашуваат за априлска сесија, јас бев и се информирав но некако сето тоа околу сесијата ми е чудно.

На сајтот вели дека можат да полагаат студенти што фактички се со нерегулиран статус, односно во јануари требале да запишат квадрат но не го запишале надевајќи се на мартовска или априлска сесија (поправете ме ако не е така). Глупаво е тоа што ова го објавија дури откако голем дел студенти веќе запишале квадрат, па сега немам поим дали тие ќе можат да полагаат.

Јас имам колега што запиша квадрат поради 2 предмета и кога прашував за него на студентски, таа ми рече дека би можел да полага ама само ако имал 1 предмет оставено. Тоа ме изненади, што има врска дали се 1 или 100 предмети?!

Прва година нема шанси да полагаат во априлска :)

Ovie od nasiot fakultet mislea deka veke nema zima, loso planiraa deka proleta ke doaga pred vreme hehehhehe SMRZNAVME EJ, daj da palime eden ogan sred fakulteto da se zagreeme :toe:

Не планирал лошо нашиот факултет, некој друг лошо планирал :)
Ама сепак имаше парно, можеби не го пуштиле на време :)

Прва година имаше ли денес предавања(економика и трг.право)???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom