- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.325
- Поени од реакции
- 15.577
ПратеноКолеги ке може ли некој да ми ги прати презентациите по Трговско право....
e-mail jovanaivanova50@yahoo.com
Фала ви однапред:helou:
ПратеноКолеги ке може ли некој да ми ги прати презентациите по Трговско право....
e-mail jovanaivanova50@yahoo.com
Фала ви однапред:helou:
Ја мислам дека ќе те пушти... и едно чоколадо ќе ти даде...За еден бод мора да ме пуште...15 имам тоа е половина...
Ќе му кажам дека во Јуни сакам да гледам Светско Првенство и НБА плајофф и ќе ми се смилува ја мислам Шо викате?
Нее шала настрана.Славе пушта или тешко?Како постар колега кажи нешто утеши...Мислам не утеши туку искрено :smir:Ја мислам дека ќе те пушти... и едно чоколадо ќе ти даде...
Мислам дека нема да те пушти на втор, но ти оди и на увид и на консултации никогаш не се знае...Нее шала настрана.Славе пушта или тешко?Како постар колега кажи нешто утеши...Мислам не утеши туку искрено :smir:
Нажалост неaprilaskata sesija vazi i za 1 godina?
Консултациите и увидот не ли е исто?Мислам дека нема да те пушти на втор, но ти оди и на увид и на консултации никогаш не се знае...
Тие што имаат Економика 48 (некогаш и помалце)... мислам дека ќе ги пушти, барем така правеле порано...
Нешто друго?
Од 11h.Da ne znea nekoj od kolku saat se polaga trgovsko vo petok?
Трговско право прашањата на кој принцип ке бидат поставени, дали со заокружувања и со повеќе точни одговири или?