- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.328
- Поени од реакции
- 15.587
ПратеноКолеги ке може ли некој да ми ги прати презентациите по Трговско право....
e-mail jovanaivanova50@yahoo.com
Фала ви однапред:helou:
ПратеноКолеги ке може ли некој да ми ги прати презентациите по Трговско право....
e-mail jovanaivanova50@yahoo.com
Фала ви однапред:helou:
Ја мислам дека ќе те пушти... и едно чоколадо ќе ти даде...За еден бод мора да ме пуште...15 имам тоа е половина...
Ќе му кажам дека во Јуни сакам да гледам Светско Првенство и НБА плајофф и ќе ми се смилува ја мисламШо викате?
Нее шала настрана.Славе пушта или тешко?Како постар колега кажи нешто утеши...Мислам не утеши туку искрено :smir:Ја мислам дека ќе те пушти... и едно чоколадо ќе ти даде...![]()
Мислам дека нема да те пушти на втор, но ти оди и на увид и на консултации никогаш не се знае...Нее шала настрана.Славе пушта или тешко?Како постар колега кажи нешто утеши...Мислам не утеши туку искрено :smir:
Нажалост неaprilaskata sesija vazi i za 1 godina?
Консултациите и увидот не ли е исто?Мислам дека нема да те пушти на втор, но ти оди и на увид и на консултации никогаш не се знае...
Тие што имаат Економика 48 (некогаш и помалце)... мислам дека ќе ги пушти, барем така правеле порано...
Нешто друго?![]()
Од 11h.Da ne znea nekoj od kolku saat se polaga trgovsko vo petok?
Трговско право прашањата на кој принцип ке бидат поставени, дали со заокружувања и со повеќе точни одговири или?