Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Резултатите по Статистика се само од кај Славе. !!!!! Самата професорка Калина ни рече дека ние може да ги очекуваме резултатите најрано кон крајот на неделава , а најверојатно во понеделник ке ги добиеме.
Така да , сите што се на ебизнис не паничете зашто ве нема на тие списоци.

Колега јас ке се испаничам ако се видам положен :ojea: а до следната колоквиумска уживам не се замарам повише

Падната е страната статистика, тоа може да значи дека ги ставаат резултатите :)

Ај малку да искулираме од резултативе.... Него кажете е-бизнис треба од книга да се мачам или може да се помине и од слајдовите на Zephyr што ги има ????

sege mene edna drugarka sto e na e-biznis mi kaza deka se videla na spisok i deka e polozena,ne znam veke sto da mislam.nekoi vikaat samo od kaj slave se rezultati,nekoi pak obratno.a bas znam i jas koga polagavme profesorkata na samoto polaganje ni kaza deka rezultatite za nas ke se objavat pokasno...ne se podnesuva ovaa neizvesnost :toe:

Moze li nekoj sto polagase informacioni da ni kaze kakvi bea poto4no tie prasanjata na dopolnuvanje zasto najverojatno sli4ni ke bidat i na e-biznis poso ist e profesorot. Mislam dali bea definicii ili nekoi li4ni zaklu4oci ??? Onaka od prilika da imame pretstava :D fala :D

Леле и јас спаѓам тука економика сум положила ама ...ама статистика е тоа што ме плашии..мора да видамм што побрзо иначее:vozbud::vozbud::vozbud:

so kolku se mine statistika kaj slave a so kolku kaj kalina znae li nekoj?

Имам 15 поени ... Какви се шансите да ме пушти??? А?

Според мене никакви.... Зашто веќе ја спуштил границата. Ја имам 14 ке идам на увид али џабе ќе е знам , едино ако си најдеш плус бодови али тоа незнам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom