Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
aaaaaaaaaaaaaa:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:kamen od srce mi padna:vozbud::vozbud::vozbud:
ajde sga jos statistika
bravos za 92:smir::wink:

Положиииив!!!
Значи г`злак сум, ја спуштиле границата на 52 и јас имам 52!! Јееее:je:

Уште статистика да се извлечам и ќе биде лудницаа викендов!!:)

Super eden pomalce kolokvium nego sega statistika mada ne se nadevam mnoguu ama akoooo pominammmm , sta pije fakultet od mene ke bide :vozbud:

Статистика сте имале резултати, со 16 поени се положувало :)

Скромни сме ние од економски, може и со пиво да поминеме:smir:
Аха, ја со толку малку не поминувам:)

Не ми се верува дека Славе ја спуштил границата, идам после обавезно да видам што сум напраила.

Аааааа каков баксуз сум значи 48 поени економика! А да прашам некој од колегиве да не знае кога ќе има приемено време да видиме да не може да ургираме некако....? Јес да не ми се верува зашто има 64 души со по 48 поени :( Барем да даде како сметководство сто имаше со услов за 5 поени од долна граница?? И уште нешто дали има трговско право термини за полагање ставено за I година?

Дечки бе паааа :( И од Калина ли има побрзо кажете.....

Аааааа каков баксуз сум значи 48 поени економика! А да прашам некој од колегиве да не знае кога ќе има приемено време да видиме да не може да ургираме некако....? Јес да не ми се верува зашто има 64 души со по 48 поени :( Барем да даде како сметководство сто имаше со услов за 5 поени од долна граница?? И уште нешто дали има трговско право термини за полагање ставено за I година?

Јас имам слушнато дека пуштала условно али после треба да имаш 80 бода... ова е за претходните години, а за оваа незнам...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom