naumdb
Кајгана Менаџер!!!
- Член од
- 5 јуни 2007
- Мислења
- 9.015
- Поени од реакции
- 5.680
Тестовите за сите се исти... значи сите полагате елиминаторен тестдава и славе елиминаторни тестови затоа сите паѓаат![]()

Тестовите за сите се исти... значи сите полагате елиминаторен тестдава и славе елиминаторни тестови затоа сите паѓаат![]()
Бидејки од утре седнувам да учам статистика тие што се кај Калина нека кажат од кои книги се учи ( вонреден сум затоа абер немам ) и до каде е стигнато со материјалот.......???????statistika ne mi izgleda ic tesko no ne znam zosto tolku mnogu pagaat, testot e tolku zaeban ili ne znam, nie kaj Kalina od 2 knigi ucime .....mislam kaj nas malce potesko ke bide:S:S:S
:uvo:
Денеска завршивме со 3та глава. Јас учам од книгата на Калина само, но гледам колегиве учат и од таа од Славе. ПоззБидејки од утре седнувам да учам статистика тие што се кај Калина нека кажат од кои книги се учи ( вонреден сум затоа абер немам ) и до каде е стигнато со материјалот.......???????![]()
![]()
![]()
Тестовите за сите се исти... значи сите полагате елиминаторен тестНе паметам што ми падна на прв колоквиум, оддамна беше
Знам дека го имав одлично научено, задачите ги знаев до перфекција, ама не бев баш задоволен од резултатот... но не ми беше Славе крив, туку самиот јас.
:pos2:И што направи, положи ли ? И зашто ти крив, кога се си знаел,![]()
Па положив де:pos2:И што направи, положи ли ? И зашто ти крив, кога се си знаел,![]()
Не мислев... туку знаев се!!! Ги заебав задачите...Мисли дека све знаел :pos2:
И веројатност треба да ја учиме ние кај Калина шо сме??:nesvest:Денеска завршивме со 3та глава. Јас учам од книгата на Калина само, но гледам колегиве учат и од таа од Славе. Позз
Финансиско сметководство 2 предава Зоран МиновскиКој предава Финансиско сметководство 2 и на кој проинцип ке се полагаат колоквиумите?Фала
Фала колега...ако случајно дознаеш дали ке биде класичен колоквиум или како лани секоја недела тест извести ме:wink:...поздравФинансиско сметководство 2 предава Зоран Миновски
класично , го нема трале нема забаваФала колега...ако случајно дознаеш дали ке биде класичен колоквиум или како лани секоја недела тест извести ме:wink:...поздрав
Да да трале забављач бешекласично , го нема трале нема забава))
Believe it or not, што не си провериш на веб за првиот дел од прашањето, односно КОГА е колоквиумот?KOGA E KOLOKVIUMOT informacioni tehnologii i do koja strana:helou: