Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
дава и славе елиминаторни тестови затоа сите паѓаат :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Тестовите за сите се исти... значи сите полагате елиминаторен тест :vozbud: Не паметам што ми падна на прв колоквиум, оддамна беше :pos: Знам дека го имав одлично научено, задачите ги знаев до перфекција, ама не бев баш задоволен од резултатот... но не ми беше Славе крив, туку самиот јас.

statistika ne mi izgleda ic tesko no ne znam zosto tolku mnogu pagaat, testot e tolku zaeban ili ne znam, nie kaj Kalina od 2 knigi ucime .....mislam kaj nas malce potesko ke bide:(:(:S:S:S:(:uvo:

Бидејки од утре седнувам да учам статистика тие што се кај Калина нека кажат од кои книги се учи ( вонреден сум затоа абер немам ) и до каде е стигнато со материјалот.......??????? :toe: :toe: :toe:

Бидејки од утре седнувам да учам статистика тие што се кај Калина нека кажат од кои книги се учи ( вонреден сум затоа абер немам ) и до каде е стигнато со материјалот.......??????? :toe: :toe: :toe:

Денеска завршивме со 3та глава. Јас учам од книгата на Калина само, но гледам колегиве учат и од таа од Славе. Позз

Тестовите за сите се исти... значи сите полагате елиминаторен тест :vozbud: Не паметам што ми падна на прв колоквиум, оддамна беше :pos: Знам дека го имав одлично научено, задачите ги знаев до перфекција, ама не бев баш задоволен од резултатот... но не ми беше Славе крив, туку самиот јас.

:pos2:И што направи, положи ли ? И зашто ти крив, кога се си знаел,:vozbud:

:pos2:И што направи, положи ли ? И зашто ти крив, кога се си знаел,:vozbud:
Па положив де :)
Мисли дека све знаел :pos2:
Не мислев... туку знаев се!!! Ги заебав задачите...
---------------------
Инаку, не паметам што даваше точно на првиот колоквиум, ама знам дека на вториот и третиот колоквиум од теоријата главно беа дадени основните работи, задачите беа лесни и то, треба само малце да ви работи мозокот и нема да имате проблем.

Кој предава Финансиско сметководство 2 и на кој проинцип ке се полагаат колоквиумите?Фала

Денеска завршивме со 3та глава. Јас учам од книгата на Калина само, но гледам колегиве учат и од таа од Славе. Позз

И веројатност треба да ја учиме ние кај Калина шо сме??:nesvest:

Финансиско сметководство 2 предава Зоран Миновски
Фала колега...ако случајно дознаеш дали ке биде класичен колоквиум или како лани секоја недела тест извести ме:wink:...поздрав

Фала колега...ако случајно дознаеш дали ке биде класичен колоквиум или како лани секоја недела тест извести ме:wink:...поздрав

класично , го нема трале нема забава :)))

KOGA E KOLOKVIUMOT informacioni tehnologii i do koja strana:helou:

Believe it or not, што не си провериш на веб за првиот дел од прашањето, односно КОГА е колоквиумот?

Да бе луѓе, ставиле распоред на веб и уште во распоредот празна колона резултати. Да видам да не верувам.

Добро, како е можно и е-бизнис и информациони на ист датум да се ? :S

Значи Економија на претпријатие се полага на 1ви март,статистика на 2ри март,трговско право на 5ти март и вовед во Е бизнис на 27 февруари:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom