Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 јануари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
17
Тоо Атанаско ѕверот ќе го живее американскиот сон. Може ќе ја имаат среќата сите што имаат сметководства, да се вработи таму и да не се врати веќе кај нас. :pos:

Сепак сигурен сум дека ќе најдат уште некоја опасна замена за него, не смее dream team - от да се растури.
Ке јаде секое сабајле сеа Јајца со Сланина...и ке нема да го пуштат да се качи во авион пошо ке биде overweight и ке остане таму :jaj: :wink:

Член од
9 јануари 2010
Мислења
2
Поени од реакции
0
luge daj ve molam kazete za matematika,eden li e terminot za site? btw zdravo na site!(nova sum:))))

Член од
27 октомври 2008
Мислења
115
Поени од реакции
8
А сметководство на трошоци(управувачко сметководство) испитот се полага на раскажување 3 лекции и 3 задачи ????? КАКООООО?!!? Ако има некој од постариве колеги да подели некое искуство сигурно има и други што ги интересира...:jaj:
Како што ти кажа и TWEETY*** има 3 задачи и 3 лекции ( од секој колоквиум по 1 прашање и 1 лекција).
Имам некои прашања што почесто ги давале на испити, ако сакаш пиши ми маил на приватна порака и ќе ти ги пратам.
Задачи можеш да си земеш од копирниците во мавровка. Во фотокопир Зоки имаш многу решени задачи и од таму можеш да ги видиш постапките за решавање.

aLbanesoo

Juventus le migliori
Член од
4 јануари 2010
Мислења
22
Поени од реакции
1
Dali navistina e odlozen Ispitot po Finansiski Menagment ...............................ako ima nekoj tocna informacija neka kaze i zasto da se odlozuva da ne e profesorot na pat:nesum:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Луѓе ме интересира :
Оние кои се запишале оваа година на Економски за колку години ќе се стекнат со титулата Дипломиран економист ?????????????

Член од
11 декември 2008
Мислења
77
Поени од реакции
91
А сметководство на трошоци(управувачко сметководство) испитот се полага на раскажување 3 лекции и 3 задачи ????? КАКООООО?!!? Ако има некој од постариве колеги да подели некое искуство сигурно има и други што ги интересира...:jaj:
За задачите има една скрипта во мавровка во ЗОКИ, 210денари е ги има решено и објаснето задачите, исто разгледај ги задачите што се на zephyr, а за теоријата пиши ми пм ќе ти ги пратам. јас на колоквиум учев само од нив и сите три прашања беа од тие, и беа од материјалот за трет колоквиум така да лесно поминав :)

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
jas se izvinuvam za latinica, ama tuka nema makedonski font.
jas deneska bev da vidam kade polagam matematika i ostanav zaprepastena koga vidov deka me nema na spisok, i toa ne samo mene tuku site koi go padnavme tret kolokvium!!
sto mislite, sto se slucuva? ima nekoi mesta(na pr.predavalnite i citalnata) kaj sto ima samo po 10 dusi na spisok!
jas ko sto znam prijavite sto gi nosevme na tret kolokvium vazat i za ispit, taka? ne treba pak da se prijavuvame, zatoa sto vsusnost prijavuvanje na ispiti bese do 25 dekemvri, a rezultati matematika imase duri na 30ti dekemvri.

znae li nekoj nesto poveke?:pls:

inaku beneamata matematika se 6 zadaci i 2 prasanja

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Луѓе ме интересира :
Оние кои се запишале оваа година на Економски за колку години ќе се стекнат со титулата Дипломиран економист ?????????????
Не зависи од студентите, зависи од Драге, Шуклев и компанија :vozbud:

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Ај некој нека ми го даде маилот од асистентката по економија ми се чини Билјана се викаше.

Член од
20 декември 2009
Мислења
155
Поени од реакции
0
Кога ке паднеш на трет колоквиум по некој предмет, и ако сакаш да идеш после на испит , треба ли да пак да носиме пријава за тој предмет за испит, оти нели за трет колоквиум носевме пријави , ?? Ако знае некој од постарите колеги нека пише :uvo::toe:

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Дали некој знае деловна етика што се паѓа на испит?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom