Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 август 2008
Мислења
646
Поени од реакции
17
Математика нема некој втор термин ? Нели нешто спомна Таки, ќе можело да се бира кога ке се полага.. ?

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
хахах ко исклучени од светов сме :) ја во петок ќе идам на факултет да видам шо се дешава, стварно нишо не знам а и не не информираат баш теткине од студентски прашања...

Член од
19 октомври 2009
Мислења
51
Поени од реакции
2
Колеги, можно е да се помине испит Меѓународна економија со учење од скрипта?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
Математика нема некој втор термин ? Нели нешто спомна Таки, ќе можело да се бира кога ке се полага.. ?
Нема втори термини, доколку имаше веќе ќе бевме започнати со испити и ќе имаше и дати за вторите термини :)

Член од
20 декември 2009
Мислења
155
Поени од реакции
0
Kolegi ,se spremavte li matematika za ispit ? :jaj: :D:D:D :toe:. Aj nekoj ako znae nakratko neka gi objasni 3-te metodi za resavanje na matrici: gausovata, numericka i gaus-jordanovata.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
125
Поени од реакции
4
ЗНАЕ ЛИ НЕКОЈ МАРКЕТИНГ КОГА ЌЕ ДАВА ОЦЕНИ ????????

Член од
12 јануари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
17
Колеги, можно е да се помине испит Меѓународна економија со учење од скрипта?
Може валја 6-че да се закачи така :)

Kolegi ,se spremavte li matematika za ispit ? :jaj: :D:D:D :toe:. Aj nekoj ako znae nakratko neka gi objasni 3-te metodi za resavanje na matrici: gausovata, numericka i gaus-jordanovata.
Тешко тоа колешке, нема кратко објаснување за тоа :)

ЗНАЕ ЛИ НЕКОЈ МАРКЕТИНГ КОГА ЌЕ ДАВА ОЦЕНИ ????????
Не.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
86
Поени од реакции
15
А сметководство на трошоци(управувачко сметководство) испитот се полага на раскажување 3 лекции и 3 задачи ????? КАКООООО?!!? Ако има некој од постариве колеги да подели некое искуство сигурно има и други што ги интересира...:jaj:

Член од
20 декември 2009
Мислења
155
Поени од реакции
0
Напишано од girl.mkd

Ako nema kratko togas neka e so dolgo objasnuvanje.. hehehe Aj nekoj ako znae neka objasni so primer pls :jaj: :)

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Напишано од girl.mkd

Ako nema kratko togas neka e so dolgo objasnuvanje.. hehehe Aj nekoj ako znae neka objasni so primer pls :jaj: :)

само кај sWen на приватни часови :) вака и ја не би се нафатила :vozbud:

Член од
26 октомври 2009
Мислења
172
Поени од реакции
38
па не се објаснува тоа со пишување немозам ни да замислам како би изгледало тоа на форумов :pos2:

*Smurfette*

He smurfs me, he smurfs me not
Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
Ќе сака ли некој да ми каже во колку саат се полага математика во понеделник ? Јас не сум во Ск и ќе доаѓам специјално за полагањето, па да не идам ден два порано ве молам некој да ме извести.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom