Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Kolegi da ve prasam, da ne gi ima nekoj slucajno zadacite po matematika so ke padnat za na ispit ili prasanjata po ekonomija za ispit ?? :vozbud::pos2: :pos2:
Колешке математика НИКОЈ ги нема прашањата... така да седни и вежбај... не ни преостанува ништо друго...

Среќна нова и од мене ! =)
Инаку, знае некој дали постои граница (максимална) за тоа колкав треба да биде стручниот труд по економија ?
Нема граница, ја прашав асистентката...:salut:

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
Ветувам дека ќе бидам редовен посетител на бифето! До сега кога бев принуден да поминувам буквално ми се повраќаше (од цигари), но сега ќе го правам тоа со задоволство.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Ветувам дека ќе бидам редовен посетител на бифето! До сега кога бев принуден да поминувам буквално ми се повраќаше (од цигари), но сега ќе го правам тоа со задоволство.
Така е колега... се согласувам со тебе.... :vozbud::vozbud::vozbud:

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
Среќна нова и од мене ! =)
Инаку, знае некој дали постои граница (максимална) за тоа колкав треба да биде стручниот труд по економија ?
Ајде срекна нова , па нека ни биде поолеснителна во однос на факултетов малце.
Инаку според проф.Филиповски , трудот треба да има обем помегу 8 и 10 страница , и да биде направен според спецификациите зададени од факултетот маргини 2,5 од сите страни , фонт 12 Мацедониан ТМС .

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Инаку според проф.Филиповски , трудот треба да има обем помегу 8 и 10 страница , и да биде направен според спецификациите зададени од факултетот маргини 2,5 од сите страни , фонт 12 Мацедониан ТМС .
Да де да, сега само што мислев да ја преправам.... може маргините само, а јас да се мачам во таков фонт да пишувам, нема шанси, а за големината ја прашав асистентката и ми рече дека не се проблем страните....

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Страни мене ми рече асистентката од 10-12 и да се запазат критериумите како што напомена филипмакедонски. Среќна Нова година и божиќни празници :vozbud:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Да отидеме во Либро ќе знаат да ни кажат поубаво од тоа што го зборат на факултетов...бог да чува и да брани....

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.664
Ајде бе... колку е глупо во тоа Macedonian TMS... Пишувајте со Times New Roman (евентуално Calibri, ама подобро ви е со првиот фонт) со македонска локализација...
Патем среќна нова и од мене.

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Добро, има ли некоја несреќа ко мене што падна трет колоквиум математика?? Јас сум сигурна дека имам 14 поени, ама не знам дали ќе ме пушти...ако одам на испит, јуни не ми бега:(

И мислите дека во понеделник ќе има резултати сметководство?

Член од
6 август 2008
Мислења
646
Поени од реакции
17
Добро, има ли некоја несреќа ко мене што падна трет колоквиум математика?? Јас сум сигурна дека имам 14 поени, ама не знам дали ќе ме пушти...ако одам на испит, јуни не ми бега:(

И мислите дека во понеделник ќе има резултати сметководство?
Има, а сигурен сум дека имам повеќе од доволно да положам...

Член од
7 декември 2009
Мислења
47
Поени од реакции
3
Факултетот знам дека има јаки женски хаха

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.664
Па идат во теретана, креваат тегови, мора да се јаки :pos:

Член од
12 јануари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
17
Ако ако иди.. само што го затворија бифето :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom