Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tocno taka:helou:Kako postar ovde eden sovet od mene- decki gledajte samo da e polozeno drugo ne e bitno osven ako ne planirate na fakultet da ostanuvate.Vo zivotot ima mnogu pobitni raboti od visoka ocenka - uzivajte
Од страната на Амфитеатар 3-4... значи влегуваш во факултет, продолжуваш право по скалите на кај AISEC и сојузот, вртиш десно, малце право, па вртиш лево, десетина метри право и ќе ја видиш канцеларијата од десна странаПодобро од ова не можам да ти опишам
![]()
Браво за другарчето твое ама 10ка сигурно не почнува од 140...
kolegi koga ima rez smetkovodstvo ?? da ne znae nekoj slucajnoZ
а од 150 можни на колоквиум од колку би требало според тебе да почнува-од 149 ?????:uvo:
ти кажувам само постари колеги што ми кажаа, но тоа било кога имало усно кај Таки/Влатче! Оваа година ке има нови критериуми....а за тие што бубаат економија, сите паднаа на првиот колоквиум. Економија се учи логички и со поврзување. И првобитна мисла не ми беше да се карам тука по форум , туку да пренесам што ми имаат кажано....Фала:smir:Ти се слушаш што збориш ?
Кога би била границата 140 бода, што повторно нема логика бидејќи тогаш разликата помеѓу 8 и 9, односно 9 и 10 би била по дваесет бода, за да добие еден 10ка би смеел од сите колоквиуми само 5 прашања да згреши ! Што е глупост, тоа би значело дека 10ки им следуваат единствено на оние кои ја набубале од збор до збор книгата, а тоа во никој случај не е мерило на знаењето...
ти кажувам само постари колеги што ми кажаа, но тоа било кога имало усно кај Таки/Влатче! Оваа година ке има нови критериуми....а за тие што бубаат економија, сите паднаа на првиот колоквиум. Економија се учи логички и со поврзување. И првобитна мисла не ми беше да се карам тука по форум , туку да пренесам што ми имаат кажано....Фала:smir: