Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
со колку најмалку поени се минати етика ?
60 беше минимумот... Доста луѓе паднаа меѓу кои и јас, па сега се молам да ја спушти границата.

Рано ти текна да прашаш.
Економија до 129. 22 октомври полагање
Сметковотство 112. 26 Октомври полагање
А математика ќе учиш, тоа е утре!

Офф
Ај нека е за убаво 1-от пост. нека се множат

Сигурен си дека економија треба до 129та ?
Колку што знам јас до 140 и некоја требаше...

Ехех, колега, не вреди да се нервираш, не е до тебе - не е до сите нас.

Еве јас, во септемвриска на цел материјал и 20 дена учење имав 47.7 бода. Паднав, јебига.

Сега на колоквиуми, на третина материјал (кој веќе ми беше учен еднаш нели), со 25 дена учење вадам 48.5. Едноставно тоа не е возможно, во било кој универзум, кога ќе ги разгледаме фактите.

Чим нема граница, се надевам бар 5 бода дека ќе ја спушти, па за втор не искачам од дома.
Мајкуму :)))
Еј не зезај, дај нека намали на 40, мајкуму :)

u ponedelnik ke ima do kolku ali spored moi informacii do 40 ili najminimalno do 35, 40 sto posto ke bide a sea zavisi kolku ima padnato pa ako ima mnogu i 35 ke bide ova e proverena informacija :)

Сега знаеш како изгледаат... :)
да знам, знам и дека 10 бода ми се од кејсовите. секој бод знам од кај ми е.
а ако биде 35, ко што вели коментаров погоре, е тек тогаш ќе треба да се убијам...

Колега, а конечна одлука околу границата ќе каже на предавање?

Бидејќи разбрав така било лани...
Лани границата ја кажа дури после две недели, ама беше на некое патување во Париз. Така да најверојатно границата ќе ја каже на првото предавање.
u ponedelnik ke ima do kolku ali spored moi informacii do 40 ili najminimalno do 35, 40 sto posto ke bide a sea zavisi kolku ima padnato pa ako ima mnogu i 35 ke bide ova e proverena informacija :)
Од каде ти е оваа проверена информација? :)

Колку за информација минатата година границата беше =30 поени :)

Има некој што знае дали има шанси деловна етика дали ќе спушта граница? 40 на пример :D

Shapeless, не знам шод а ти кажам, едни викаат до 129, други до 143. учи до кај сакаш. Дали и каде има резултати за Деловна етика? Освен на факс, доколку ги има?

Има некој што знае дали има шанси деловна етика дали ќе спушта граница? 40 на пример :D
Лани границата била на 52 поени... На 40 тешко да ја спушти, ама можно е условно да пуштаат на втор колоквиум, но ти ќе треба после да си ги надополниш тие поени. Но за ова не ти гарантирам :)

Shapeless, не знам шод а ти кажам, едни викаат до 129, други до 143. учи до кај сакаш. Дали и каде има резултати за Деловна етика? Освен на факс, доколку ги има?
Јас сите што ги прашав ми рекоа дека до совршена конкуренција, заклучно со неа.

До кој датум може да се пријавуваат стручни трудови по Маркетинг?

Ako e namalena do 40 ke ripam do plafon od sreka, samo stvarno ne mozam da razberam kako pri tolku ucenje uspeav 44 poeni da izvadam :(((( A marketing i za prviov kolokvium treba se od zbor do zbor ili ova poveke vazi za vtoriot? Nemam vreme da povtoruvam se do sitnica :(((((

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom