naumdb
Кајгана Менаџер!!!
- Член од
- 5 јуни 2007
- Мислења
- 9.001
- Поени од реакции
- 5.635
Па има и една добра вест... добро е тоа што ќе ни дозволи да полагаме на колоквиумиАбе наум, еднаш добри вести да ми кажеш.
Секад у даун ме ставаш
Па има и една добра вест... добро е тоа што ќе ни дозволи да полагаме на колоквиумиАбе наум, еднаш добри вести да ми кажеш.
Секад у даун ме ставаш
Јас колку што знам професорката рекла дека нема:nenene: да води евиденција за присуство.dali nekoj moze da mi kaze dali mora da se ide megunarodna ekonomija na predavanja?:helou:
Па и лани имаше список во книжара за статистика, не ја купив па немав никаков проблем. Така што тоа не е фактор.Јас знам само за основи на маркетинг дека има список во книжара,така да мора да ја купиш!
Ако знае некој за финансиски менаџмент нека каже?
И лани имаше список у книжара, и кој ја купи, кој не (јас не), на крај пак сите не пушти на колоквиуми. Не гарантирам ништо, само кажувам искуство.Јас знам само за основи на маркетинг дека има список во книжара,така да мора да ја купиш!
Ако знае некој за финансиски менаџмент нека каже?
Токму тоа сакав да кажам.Па и лани имаше список во книжара за статистика, не ја купив па немав никаков проблем. Така што тоа не е фактор.
Да ама со Маркетинг постарите колеги од искуство велат дека треба да се купи, затоа што биле поделени на колоквиум, тие што ја имат книгата во еден термин, тие што ги нема на список во друг термин.Па и лани имаше список во книжара за статистика, не ја купив па немав никаков проблем. Така што тоа не е фактор.
Вистина лани беа поделени тие што купиле... и тие што не купиле книга. Но, немаше врскаДа ама со Маркетинг постарите колеги од искуство велат дека треба да се купи, затоа што биле поделени на колоквиум, тие што ја имат книгата во еден термин, тие што ги нема на список во друг термин.
Мислам дека ќе треба да се купи, нека кажат постарите за нивното искуство.
Немам ништо кај Шуклев, ама не знам зошто не се организирате, некој протест да има. Ова е чиста кражба, а сите молчат. Па сега така го имаше на телевизија и беше прав момент се да се проговори. Дискриминација од прв степен, класичен рекет.Да ама со Маркетинг постарите колеги од искуство велат дека треба да се купи, затоа што биле поделени на колоквиум, тие што ја имат книгата во еден термин, тие што ги нема на список во друг термин.
За финансиски менаџмент книгата не е потребно да се купи може и фотокопија, а обавезно е и корисно исто така да се оди на предавања бидејќи Сашо знае да пушта некои задачки на часовите и дава домашни а со тоа води евиденција за присуство и дава + бодовиИ лани имаше список у книжара, и кој ја купи, кој не (јас не), на крај пак сите не пушти на колоквиуми. Не гарантирам ништо, само кажувам искуство.
Да, некој нека каже за фин.менаџмент плс. (дали мора книга или може скрипта, и дали е обавезно и/или корисно да се иде на предавања кај него, такви работи).
Ако социологијата како предмет сметаш дека ќе ти биде интересен за учење и слушање предавања, нема зошто да го менуваш.Одбрав од изборните социологија и сега некако се премислувам да земам еколошки менаџмент...
Што викате да менувам или не..?
Jas podnesov molba da mi ja smenat. Mnogu predmeti mi se sobraa vo prv semestar i zatoa. A i nekako profesorot na predavanjeto mi se vide bezveza. Uste narednata nedela rece deka ke ni dal nesto kako seminarska da napraime.Одбрав од изборните социологија и сега некако се премислувам да земам еколошки менаџмент...
Што викате да менувам или не..?