Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Професорката статистика, кажа еднаш дека добиле некакво соопштение (или нешто слично) со што им дозволиле да дават поправен само на 3 колоквиум.
Да не го напишале сами тоа соопштение. Затоа што колку што знам јас секаде според ЕКТС стандардите студентите имаат право да одат на сите колоквиуми, па ако збирно има за полагање го положува материјалот. А кај нас зависи од желбата на професорот.

прашање од колоквиум по еколошки менаџмент: Што има на корицата на учебникот:
а)прасе
б)фабрика
в)слика од економски факултет
и сл...:pos:
(ако има некој таков со книга нека каже)

точниот одговор е "вага"
стигна таква информација од северна трибина во амфитеатар 1, на крај се покажа точна
него остај еколошки, положив статистика :vozbud:

иам фотокопирана книга, никад го неам видено оригиналот книга по еколошки и шо е најбитно си заокружив вага :) in your face! :pos:

фак, фабрика ми изгледаше најлогично. треба да имам екстремно многу среќа за да поминам...

фак, фабрика ми изгледаше најлогично. треба да имам екстремно многу среќа за да поминам...

hahahah i jas toa zaokruziv,ja i ti mnogu plitko razmisluvame po se izgleda...steta,skapoceno znaenje sum propustila da steknam!!!:baeh:

Прашањето му беше ептен тапа.... идиот, сељак, дебел, писта, пашканат, тротинет....
Кое ти е тоа прашање бе алооо??? Што има на корицата. да проверел дали сме ја купиле. Еве јас ја имам купено па врска немав што има на корица. Господе боже кој се задржува на корицата!?
Али нека трпи беќарот, го препишав и тоа (точно)....

Zar imase nekoj sto voopsto go znaese pa sto vikas si go prepisal???

прашање од колоквиум по еколошки менаџмент: Што има на корицата на учебникот:
а)прасе
б)фабрика
в)слика од економски факултет
и сл...:pos:
(ако има некој таков со книга нека каже)
Imavte vakvi prasajnja na test ???????????
BOzeeee do koda stasavme:vozbud:

значи следниот сите во ќец! во четворка нишо од препишување...

Охоо Танаско и тој другиот врска неам како се вика, само си правеа муабет и се смееа и од време на време ке подвикнеа како демек у стил, Не препишувајте:) или ќе земеа ке ги разместеа. . .

Epa ja bev vo kec i probav da go doznaam prasanjeto ali kaj sto nikoj ne go znaese pa i na kraj me premesti

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom