Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
dali e tocno so mi kazaa deka matem drage janev sekoj nareden ispit daval poteski zadaci? prva sum sea juni polagam pls za odgovor....fala:jaj:

НО кај Славе статистика најверојатно е точно. Ко што вика он '' Што јужније, то дужније (или обратно у сваки случај, али исто значење :)) '' :toe:

колеги , ги има некој тие графиците по еколошки шо ги немало у книга? :helou:

Да не знае некој кога се полага Математички методи?
Од 10 до 12 и од 12 до 2 во недела, така? И исто полагате како претходниот пат, мислам истите луѓе во истите простории :)

Уффффф... ве нема нешто бе, не се преучувајте... Ќе каже некој со колку се положува трговско право :)

И мене многу ме интересира за трговско право до каде е границата, и од мака се регистрирав на форумов искрено...

Колку што гледам не се правело многу многу муабет за социологија, а само што слушнав дека колоквиумот е преместен за на 29 (среда) во 16:00. Ако има некој појма за ова нека пише плис.

Навистина ли има истакнато резултати Статистика?

Кај Славе, денес што се полагаше.

прашање од колоквиум по еколошки менаџмент: Што има на корицата на учебникот:
а)прасе
б)фабрика
в)слика од економски факултет
и сл...:pos:
(ако има некој таков со книга нека каже)

Lele gluposti bea prasanjata, a osobeno 7, 8 i 9!!! Se iznasmeav na toa prasanje za koricata i ne mi e jasno sto mu bese fintata koga znae deka nikoj nema kniga?!

Ja znaev deka se isfrustrirani ovie ali ova ne sum go videla na ekoloski so bese....Valjda namerata mu bese da proveri kolku prihodi ke ima ovaa godina:uvo:. Arno so ne ni pobara da ja nacrtame slikata. Ali sepak volku ne sum se smeela na kolokvium nikogas.

Леле само колку беше ИДИОТСКИ колоквиумот по еколошки!
и се повеќе добивам впечаток дека на Економски не не тестираат знаење,туку способност да запаметиш сосем неважно зборче!
Жити се прашањево: пазарот е отворен или слободен:tapp:

dali na tret kolokvium statistika davat popraven? fala:pipi:

Професорката статистика, кажа еднаш дека добиле некакво соопштение (или нешто слично) со што им дозволиле да дават поправен само на 3 колоквиум.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom