Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ke ima li dopolnitelni casovi vezbi po statistika ovaa nedela so se propustija i koga ke se? fala :smir:

Има ли економика кажано што треба да се учи за трет колоквиум?

Има ли економика кажано што треба да се учи за трет колоквиум?

Економика за трет колоквиум строго од книга. . . барем така ми кажаа.
Иначе треба да се учи од таму кај што застанавме 314 до крај со тоа што 7 и 11 глава не требаат. Во превод 116 страни за трет:)

Diplomirav na Ekonomski i sto deka, da ne se vrabotiv slucajno. Samo zivci si izgubiv od iskompleksirani profesori.Kaj nas se ti e muda od labuda.

Leleee BRAVO za komentarov! Alal da ti e! Pa aj togas da ne ucime fakultet spored tebe!!!
Btw ako ti ne si nasol rabota, ne znaci deka site sto zavrsile se kako tebe ili site sto ke zavrsat ke bidat so racete vo dzeb. Sekoj so svojata sreka si e, no kolku sreka i da imas treba i da vlozis malce trud!

Економика за трет колоквиум строго од книга. . . барем така ми кажаа.
Иначе треба да се учи од таму кај што застанавме 314 до крај со тоа што 7 и 11 глава не требаат. Во превод 116 страни за трет:)

sigurno li e ova za 7 i 11 deka ne treba?
Inace jas ne sum se pojavila voopsto i da prasam dali ke ima nekoe vlijanie na ocena toa sto me nema na nieden spisok???

Inace jas ne sum se pojavila voopsto i da prasam dali ke ima nekoe vlijanie na ocena toa sto me nema na nieden spisok???[/quote]

ИМА СПИСОЦИ?:vozbud:

не сум се поајавил ни ја, ама денес случајно дознав дека може да се прават семинарски. му пратив мејл на асистентот и ми врати мејл со темата на која треба да правам семинарска како и упатства како треба да изгледа и кои книги да ги користам.

не сум се поајавил ни ја, ама денес случајно дознав дека може да се прават семинарски. му пратив мејл на асистентот и ми врати мејл со темата на која треба да правам семинарска како и упатства како треба да изгледа и кои книги да ги користам.

Aj molimte kazi mi go mailot i se ostanato sto treba da mu napisam zoso ja slucajno od kajgana doznav!!!

Економисти одморете малку веќе е 1 Мај :).

отварам сега сајтот на економски да видам кога ке биде пријавувањето на испити за јунска сесија и гледам мартовска, априлска... дури и мајска... ке сака некој да ми објасни што е финтава со ова и како тоа се пријавува од 1-5 мај кога први е неработен а потоа е викенд:nesum: и да... кога ке се пријавува јунска сесија?:smir:

Leleee BRAVO za komentarov! Alal da ti e! Pa aj togas da ne ucime fakultet spored tebe!!!
Btw ako ti ne si nasol rabota, ne znaci deka site sto zavrsile se kako tebe ili site sto ke zavrsat ke bidat so racete vo dzeb. Sekoj so svojata sreka si e, no kolku sreka i da imas treba i da vlozis malce trud!

Inace jas ne sum se pojavila voopsto i da prasam dali ke ima nekoe vlijanie na ocena toa sto me nema na nieden spisok???

ИМА СПИСОЦИ?:vozbud:[/QUOTE]

Само ако сте меѓу оценка има влијание, така да глејте да не бидете :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom