Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
хахаха, каква фаца е! не знам на таа плавата како не и здосади да дреме таму 2 саати и да го прати и успат да мења слајдови.

едит: книги, економика?! оваа вика да се снајдеме, немало во печат...шпѓ

хахаха, каква фаца е! не знам на таа плавата како не и здосади да дреме таму 2 саати и да го прати и успат да мења слајдови.

kolega taa plavata mu e asistentka i ke ja gledas uste dolgo:helou:

Таа плавата е една од најквалитетните асистенти на Економски факултет во секаква смисла на зборот. Едноставно да ти е мерак да учиш Статистика.:smir:

Таа плавата е една од најквалитетните асистенти на Економски факултет во секаква смисла на зборот. Едноставно да ти е мерак да учиш Статистика.:smir:
e sea statistikata i merakot dva razlicni poima :)
a za asistentkata nemem komentar, edna od najdobrite ako ne i najdobra:pipi:

Baram sovet dali da go menjam sociologija za trgovsko zaso nekako tripati nedelno mnogu mi se gleda, a i knigata ne e neso mnogu malecka?

Uste edno prasanje: neso poveke ima li nekoj da kaze za prof.Kalina po statistika sto predava samo na e-biznis. Za prvpat denes fina mi izgleda..

Baram sovet dali da go menjam sociologija za trgovsko zaso nekako tripati nedelno mnogu mi se gleda, a i knigata ne e neso mnogu malecka?

Uste edno prasanje: neso poveke ima li nekoj da kaze za prof.Kalina po statistika sto predava samo na e-biznis. Za prvpat denes fina mi izgleda..
trgovsko pravo ti e polseno od sociologija.... a za Kalina prv pat slusam

Тоа со дополнувањето врска нема.. навика му е.. ни лошо ни арно е..

а книга статистика нема да ви даде за на испит ама ке имате формули и таблици.... барем лани нас не ни даде.. е сега ако се има сменато..
Епа сега мислам дека све е во книгата споено. Ама мислам

Книгата е сигурно истата од лани, затоа што беше ново издание, не верувам секоја година да има нови изданија. Инаку и во книгата ги има таблиците, ама исто така и на CD од кое ќе може да си ги испечатите :)

Социологија е многу досаден предмет а башка и треба да идеш поредовно на предавања бидејќи професорот кажува што би можело да падне од прилика. Исто така ако го земеш социологија ќе си учиш во книга тоа што е за колоквиум како и речникот што е на крај на книгата, бидејќи од таму ќе ти се паднат еден куп прашања. Трговско не сум имал така да не сум компетентен да ти кажам какво е. А за Калина немам позитивно мислење. Мене лани ми предаваше статистика. Изгледа добра ама воопшто не е. Не го сваќај предметот како многу лесен и гледај да го исчистиш колоквиумски бидејќи знае да биде доста комплицирано на испит.
Btw. Калина предава и на смерот Економија, освен ако ја смениле годинава, во што не верувам. :helou:

Знае ли некој дали ќе ни дозволи маркетинг да полагаме во априлска сесија, некои искуства од минатите години

Знае ли некој дали ќе ни дозволи маркетинг да полагаме во априлска сесија, некои искуства од минатите години
Пааааааааа... Не е до професорката, ако не се лажам треба да ти дозволи деканатот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom