- Член од
- 5 август 2008
- Мислења
- 558
- Поени од реакции
- 180
Прашање до колегите од 2ра година кои денес беа на факултет. Дали има резултати по Макроекономија?
da da imas rezultati a 20 gi istaknaa i toj den se zemaa i ocenki ama ocenki isto taka mozes da zemes i na 1 februari neznam sto da kazam samo deka prof e zakon i na site im popusti po 1 oceknkaПрашање до колегите од 2ра година кои денес беа на факултет. Дали има резултати по Макроекономија?
Dobro we druze kaj najde rezultati jas bev denes na fax i nemase:nenene: + profesorot bese vo kabinet i ni rece deka ke gi objavi rezultatite posle vikendov. Od kaj ti se ovie informacii neam pojma :uvo:da da imas rezultati a 20 gi istaknaa i toj den se zemaa i ocenki ama ocenki isto taka mozes da zemes i na 1 februari neznam sto da kazam samo deka prof e zakon i na site im popusti po 1 oceknka
Јас бев на 20ти на факултет и немаше никакви резултати. И јас не знам од каде вакви лажни информации. Друже изгледа си сонувал нешто.:pos2:da da imas rezultati a 20 gi istaknaa i toj den se zemaa i ocenki ama ocenki isto taka mozes da zemes i na 1 februari neznam sto da kazam samo deka prof e zakon i na site im popusti po 1 oceknka
и јас бев во средата немаше резултати, господ знае што си гледалda da imas rezultati a 20 gi istaknaa i toj den se zemaa i ocenki ama ocenki isto taka mozes da zemes i na 1 februari neznam sto da kazam samo deka prof e zakon i na site im popusti po 1 oceknka
Luge aj malce informirajte me za matematika na ispit sea vo februari? Dali gi dava zadacite od kombinaciite,dali ima izveduvanje??:nesvest:
Na koleska i kazal na ispit da mu kaze deka padnala bas na tret kolokvium.Dali ti prai razlika ako si padnal na tret?
Ааааа ненене неколку пати му влегов у кабинет и доста е.Де за увид,де за потпис, де ме немало на список достааа еееее.А и нели женските не ги пуштал така лесно а ????:pos2:
Туку ај кажи што направи на увид, многу ме интересира
ИИИИИ тоа што се однесува на женски, денес имаше дали 3-4 машки максимум све останато женски. Ко во харем се чуствувавАаааа ненене неколку пати му влегов у кабинет и доста е.Де за увид,де за потпис, де ме немало на список достааа еееее.А и нели женските не ги пуштал така лесно а ????:pos2:
Туку ај кажи што направи на увид, многу ме интересира
Па нели дава професорот формулите да се носат на испит. Не обрнувај внимание на тестови од Либро и сл. Најдобро се учи од учебникот и само од учебникот. Задачите мислам дека носат по 8 бодови и вежбај од збирката. Гледај подобро научи ги индексите(теорија).Ве молам некој нека казе несто за испитот статистика,презентациите сто ги има на интернет се добри и помагаат ама тестовите од Либро се катастрофа,стари се и збунувачки.
Ке може некој да каже кави задачи од кои теми најмногу се паѓаат????
Теоријата не е тешка,се учи, ама за задачите има многу формули а кратко време до испит )))
Јас го положив математика во февруари и тоа на дополниелна, ако ги имаш решено задачите од комбинациите за испит не би требало да имаш проблеми.Немаше изведување, ако мислиш на форумули.Повеке внимание на веројатноста(омилена му е).Luge aj malce informirajte me za matematika na ispit sea vo februari? Dali gi dava zadacite od kombinaciite,dali ima izveduvanje??:nesvest:
Na koleska i kazal na ispit da mu kaze deka padnala bas na tret kolokvium.Dali ti prai razlika ako si padnal na tret?
Ја не ни сакам да ми даде специјална за 3 колок пошто најмалку го знам ке си ги учам јас 1 и 2 колок а 3 ке се обидам па ке видиме исто и ти со среќаЕееее сигурно пак нешто смислил,не остава Јанев работите да си течат така..Што биде,биде.Колега од мене многу среќа на испит и нормално подалеку од елеминаторна група А јас ќе си се спремам за цел испит во секој случај ''Јанев и се е можно":helou: