naumdb
Кајгана Менаџер!!!
- Член од
- 5 јуни 2007
- Мислења
- 9.009
- Поени од реакции
- 5.664
Така некакоТ.е. кај некои професори може, ама кај некои не може.
Така некакоТ.е. кај некои професори може, ама кај некои не може.
Гррррр... Стварно не знам, кога јас бев прва мислам дека беше после вториот колоквиум.Заборавив да прашам за економија...кога ќе има испрашување т.е. потпрашување на тие што имаат над 40 поени на колоквиумите? истиот ден кога ќе се дават оценките или...?
се извинувам што сум досадна...:jaj:
помина тоа ко шо знам јас...Заборавив да прашам за економија...кога ќе има испрашување т.е. потпрашување на тие што имаат над 40 поени на колоквиумите? истиот ден кога ќе се дават оценките или...?
се извинувам што сум досадна...:jaj:
Фала богу дека на тие 750 души не може да им даде таков тест(ај не го именуваме како елиминаторен) ама дефинитивно има нешто околу ова штом се дига толкава фама. не можам да кажам дека вториот колоквиум ми беше„елиминаторен„ али не го поминав:kesa:Јанев и се е можно.Така е и докажано е!!Туку ај,криво ми е и затоа се жалам:kesa:Ок е се, само едно не ми е јасно.
Зашто сите што паднале на Математика ГО ДОБИЛЕ БАШ ТОЈ ЕЛИМИНАТОРЕН ТЕСТ??? Ќе кажете не е така, не добиваат сите што паднале елиминаторен тест, ама одете прашајте ги тие 800 души што паднале, 750 од нив ќе ви кажат дека имале елиминаторен тест.
Оди побрзо кај Таки Фити. Колку што знам јас, оние кои имаа вкупно 80 (а јас имав 78) одеа кај него на консултации, тој им кажуваше што да учат и после одеа на усно испитување. Сега не сум баш сигурен во ова.:nesvest:
Само два дена пред нова година не бев, после колоквиумска недела беше..кога ли помина бе...
Па не верувам дека може да ти пише под 8-ка, ако си имала на сите колоквиуми бар по 40 би требало да ти пише 9-ка. Мене ми е криво што не напишав семинарска, бев некаде на граница меѓу 8 и 9, да имав семинарска сигурно ќе ми пишеше 9-ка.Само што се вратив во Струмица.А што ќе биде ако не се појавам? Ќе имам ли проблеми кога ќе треба да земам оценка? Веќе не ми е ни важно колку ќе имам, и 6 нека ми стави...
Епа кога ни пишеше оценки Таки Фити мислам дека над 120 поени беше деветка. Ама имам еден другар баш со толку поени колку тебе и со усно па му пиша десетка. А за Драги Јанев што да кажам, кавалер е чоекот, женските му се слаба страна, бар така се збориЕкономија имам 126, се надевам дека ќе може на усно и во февруари за десетка ако имам шанси.Јебига, сега ако не се вратев во Струмица, не знам кога ќе се...
А Драге Јанев е закон, без проблем и дал оценка на сестра ми, дури и муабет и направил. (ако некој го интересираше)
Хаха...даЕпа кога ни пишеше оценки Таки Фити мислам дека над 120 поени беше деветка. Ама имам еден другар баш со толку поени колку тебе и со усно па му пиша десетка. А за Драги Јанев што да кажам, кавалер е чоекот, женските му се слаба страна, бар така се збори