Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Така ми рече другар што лани беше во иста ситуација.
Сега е offline, и тој е на Кајгана, па ќе ни одговорит уште еднаш утре. Ај кога ќе имам време ќе одам и ќе ја прашам онаа на студентски.

абе се тоа у ред, ама нели сеа страната на индекс кај што одново си го запиша овој семестар ти е празна? и башка сеа незнам дали да чекам до 12 да ги прашам ептем фините тетки у студентски па да ме заебат и да се притресувам пред маринче или утре од сабајле да се изглупирам па да зберам потпис шо нема да ми треба:tapp::nesvest:

Не знам што да ти кажам, странава вистина ми е празна, ама ги имам сите потписи од лани, глупаво ќе биде од ново пак да ни се потпишуваат, тие гужви. Мене не ми е проблем, единствено нема да земам од Шуклев зашто ме нема на ниту еден список, ама имам друг посериозен проблем со друг професор од кој не знам дали ќе добијам оценка од лани :(

ајт...и така ме мрзеше да идам рано на факс:) фала многу :smir:

Еј не сум сигурен :)
Ама тешко колегата што ми го кажа ова!!! :)
Се зезам.

Кога си квадрат не се собират наново потписи, впрочем и на предавања не мора да одиш, тоа ти е по желба, лигички малку, неможе они да те натерат двапати да ги правиш истите работи, според вашето значи ко си квадрат и семинарските шо си ги предал ема да ти се важат...

абе да, ама јас уствари бев квадрат прва и тогаш не одев ниту собирав потписи пак, ама овој семестар мене не ми се важи како втор пат да го одам, туку како редовно

не бе кој пушта списоци после први.... никој освен Шуклев ама ако не се погодиш на списокот кој ке го избере самиот пак ке платиш, знам дека одлука не деканат е дека “мора“ потпите да бидат после 1 а бидејки нема вежби поле 1 нормално е да дават пред 1. сеа јазиците се ирелевантни појави:vozbud:.
А поени за стучни трудови сите даваат а ако кај Арсов немаш стручен труд може да те врати и на испит, истото поцна да го примеува и Шуклев
Али за потрпи сите даваат не е то а проблем
Пробелем е само Шуклев кај него тешко да се извлечес кај др е ок ке се снајдете на некој начин

Жити се!!!
Бо бо бо

Иначе финансиско сметководство имаше денес вежби од 8 до 10 у предавална 5

Дали денес даваше потписи асистентот Атанаско по предметот Финансиско сметководтво?:toe:

Ќе каже некој од кога до кога се пријавуваат испити?

Da da Atanasko se pojavi 15 min. i go snema, trcavme od angliski da go fatime ali tipot go nemase nigde

ke dadat potpisi ne e problem mozete i denot koa ke polagate kolokvium ak oen polagate pominate od posle prvi mozete da zemete kaj ass po smetkovodstvo bar nas ni davaat bez problemi.. MISLAM NA POTPISI :pos2:

Ако може некој од прва година да ми каже дали се за колоквиум последните 2 глави од сметководство, тие што се после капитал и економија до крај ли треба се?Да нема нешто отфрлено? :jaj:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom