Б
БејбиГрл
Гостин
Da ne slucajno nekoj go ima brojot od taa fotokopirnicata Libro sto se naoga vo mavrovka???
Јас го имам, само незнам смеам ли тука да го ставам

ќе ти пишам пп
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da ne slucajno nekoj go ima brojot od taa fotokopirnicata Libro sto se naoga vo mavrovka???
За Менаџмент треба кај асистентите, а најверојатно ќе ти треба и нова книга.значи за менаџмент треба да се пријавиме кај асистентите така ? ја маркетинг ја купив книгата лани , и за тоа треба да се пријавам ?
чекај , шуки има нова книга или таа од лани му е истата ?
само 2100ништо тогаш ќе пробаме без книга
![]()
да не се караме на деканон му требет пари за бензинНебива бречитај погоре,мора да ја носиш со тебе на колоквиум
Ај па и вие шо се 2100ден за книга една, па треба ли он да вози бмв...еееее какви сте без осет![]()
Тоше, мора да одиш кај неа да ја прашаш, нема шанси некој друг да ти каже, ако е станата на десна нога ќе биде ок, ама ако е на лева има цел факултет да се треси. И глеај да одиш кај неа во приемно време, само што не знам кога има.Дали некој има информации дали маркетинг ќе им дава да полагаат на колоквиуми на тие што им е останат условно од втора?
Глеам прилично си задоволен. Чекај брат, имаш време, првите колоквиуми се од 25 натака, па...здраво на сите, стигнав до интернет, дошле телекабел во стан.
први импресии, фино е на факултетот, онака кул атмосфера, запознав доста колеги, од мојот град сме некои 5-6 луѓе, другото е од страна. во втора група слушам предавања, распоредот е ок засега, се надевам ќе остане празен петок по додавањето на вежбите.
избрав Еколошки Менаџмент и Основи на Е-Бизнис како изборни предмети.
многу колеги од прва група го фалат Таки Фити, но мене Владо ми стои како добар професор, се гледа дека разбира многу, објаснува, дава примери и е пријателски расположен, со задоволство одам на предавања кај него.
Сметководство Зорица(?) е ок, само у среда ја запознавме, у четврток требаше да имаме предавања ама не дојде. ќе видиме како ќе биде натаму.
Основи на Е-бизнис ми се допаѓа тоа што е комбинација меѓу информатика,англиски и економија.
е сега, мал проблем, барем кај мене. Драге Јанев не ми се допаѓа баш. незнам која му е финтата при логаритмирање и слични операции, константи... помти по 10 децимали. ова демек е многу паметен или 20 години предава исти примери па преку такво му е дојдено. премногу брза, се прави смешен одвреме навреме , буља по колешки и слично. од предавањето сум незадоволен, од цената на материјалот исто така ( 2300 !! ? )
е сега, некое прашање, некој ако сака нека одговори од постарите..
Математика вреди ли да се оди на предавања редовно ептен, како што планирам, бидејки некако слабо ми оди со неговите објаснувања, како е кај него на колоквиуми, бара ли да биде купен материјалот од книжара( нели негово авторство.) останатите ми се ок , економија е интересен предмет, е-бизнис ми стои исто така кул, асистентот е фаца :helou: , за сметководство ќе видиме.
поздрав на сите =]