energichen
EOTL
- Член од
- 19 септември 2007
- Мислења
- 519
- Поени од реакции
- 75
smetkovodstvo i revizijaДодуша една колешка падна, ама отиде уште еднаш, го замоли па ја пушти (асистентот, а не професорот). Инаку ти си втора година? На маркетинг?
smetkovodstvo i revizijaДодуша една колешка падна, ама отиде уште еднаш, го замоли па ја пушти (асистентот, а не професорот). Инаку ти си втора година? На маркетинг?
Друже сега моментално нема да ти направат ништо проблеми, и оценката само може да ти послужи за да го зголемиш просекот, ама на крај кога ќе треба да ги средиш пријавите за да дипломираш, поради грешкава нема да можат да ти го затворат досието и ќе треба тогаш да докажуваше дека или оценката стварно е толкава, па ќе треба професор да проверува во документација дали ти имаш 9ка или 7ца.Да ве прашам нешто...
Сега бев кај Драги да зеам оценка,и место 7мица по грешка ми пиша 9ка.
Сеа деветкава ми важи,или имаат некое досие за мене со моите оценки,па треба да бидам фер и да му кажам
Како фино и срцесто изгледа ова вака напишано.хехе јас да напишам нешто за предавањата колку што видовме досега..
на славе ристевски му се најдобри, рака на срце можи е катил ама предавањеата се добри..
од димитар се коректни, макар што колоквимуите не изгледаат така лесно, оти тој кажа дека од повеќекратен избор е, помеѓу нула и четири точни одговори, а не акко останатите или 1 или 2 точни.
а од тој со мустаќите по сметководство се slow-motion, тешко почнува реченици а ретко ги довршува..
Статистика е многу олеснет испитот, растеретен е од некој работи, значи ќе има или 1 или 2 точни, ќе биди електронско, 20 прашања, 5 задачи, задачите 2x поени, прашањата 1x, 60% или 18 поени за положување што е сосема коректно ако не заборавиме дека скоро сите испити досега беа со спуштани критериуми, трговско се полагаше со 11/20 и со 10/20, што ич не е во ред, или пак економија, на испит со 24/60, или на колоквиум 24/50 што не е ни 50%.
Формулите ќе ги имаме на колоквиуми... што е супер е сеа треба да си ги испечатиме од цдто од учебникот...
а да btw новиот учебник е феноменален, зголемен малце, додадени убави работи за exel и SPSS, што ќе помага во практика, оти во денешно време никој не црта табели...и објаснувањата се проширени, и почнува да наликува на Економја од Таќи, дури и подобар.
Ете на П.П. ти пишав А мислам дека не пушти список за колоквиум т.е дека нема нешто такво кај неаАј вака сеа ја да прашам дали има некој шо слуша Надворешна трговија кај Кикеркова? Ако има нека ми пише во ПП кој материјал е точно за прв колоквиум или нека пише пост. И ако знае некој дали пушти список за на колоквиум.