МВР бара извинување од Ѓелиќ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
mi preci be i zatoa sega gi ispotepaa za da go nemaat toa oruzje!!

Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
ne ste poveke od pola milion. vo makedonija ziveete nakaj 400.000 a ostanatite se u NEMACKA da rabotat i samo pari za oruzje prakaat!!

Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
inace ne mi e merak so gi ispotepaa lugeto. kakov takov nikoj ne zasluzuva da bide ubien. nego merak mi e za oruzjeto so go zaplenija. so toa oruzje mozese gadni raboti da se desavaat!!

Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
[acko]®;1001100 напиша:
ne ste poveke od pola milion. vo makedonija ziveete nakaj 400.000 a ostanatite se u NEMACKA da rabotat i samo pari za oruzje prakaat!!

Me iznasme da tocno e a plus i USA ni dava pod masa

Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
abe za popisot demek ne se zapisuvaa i lica koj ne se vo drzavava t.e. demek ne se pravea falsifikati od strana na dui kako so bese na prethodnite izbori. vo skopje edvaj 50% gragjani izlegle da glasaat tamu kaj vas 100% be ajde ko so vika cacko i mrtvi glasaa gledav ja!!:pos2:

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Оооооооо циничар,ама сепак космополит се кажуваш....
А за што ви е тоа оружје за кое што ви праќаат пари вашите гастербајтери,а и драгите амери....
Што спремате? Повторно?...:toe:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
УСА им даваше и на авганистанците и ирачаните "под маса",ама после некое време земјите пепел им ги напрај."Нема џабе ни у старе бабе"-викаат Хрватите.:pos2:

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.197
Поени од реакции
12.101
Српскиот вицепремиер Божидар Ѓелиќ е погрешно интерпретиран и неговата изјава дека Белград помогнал во полициската акција во Бродец е извадена од контекст.

Ова е појаснувањето на српскиот амбасадор во Македонија Зоран Поповиќ, кој денеска беше повикан во македонското министерство за надворешни работи во врска со изјавите на Ѓелиќ на Балканската конференција во Брисел, соопшти МНР.

Амбасадорот Поповиќ образложи дека излагањето на Ѓелиќ не било во насока „да имплицира учество на кој било начин на Србија во активности“ на македонската полиција.

Српскиот амбасадор пренесе и дека ставот на Белград во однос на името на Македонија е непроменет.

„Во тој контекст, го пренесе и образложението од потпретседателот Ѓелиќ дека употребата на кратенката била лапсус и не е одраз на никакво поместување во недвосмислениот став на Србија да ја именува Македонија со нејзиното уставно име“, се наведува во соопштението.

Македонскиот заменик-министер за надворешни работи Зоран Петров побара претставниците на Србија да ја имаат предвид чувствителноста што Македонија и македонските граѓани ја имаат во поглед на името на земјата кое е прашање од највисоко национално значење.

MakFax

И сега?

Член од
30 ноември 2007
Мислења
408
Поени од реакции
30
Pozdrav andronik(se poznavame nije:smir: ), pa normallno deka ke demantira. negovata(na vicepremierot) izjava e diplomatski skandal(gaf) pa normallno sega ambasadoret ke kaze taka(ke se opravda). :nesum:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Извини да те прашам ти го разбираш зборот ГАФ???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom