- Член од
- 7 ноември 2007
- Мислења
- 994
- Поени од реакции
- 9
Ej Srbinu znaesh shto mislam dosta e gubenje vreme i orientiranje na makedonskata politika kon Srbija,Bugarija,mislam dosta e navistina celo vreme Makedonija i nejzinite gragjani stradaa zoshto nekoi svoi pretstavnici pokazaa nekoja simpatija kon gorenavedenite drzavni politiki.Jas mislam deka tokmu ovie nedorasnati politicari a vo uloga na politicar ja predizvikaa bedata haosot i sve negativno vo zemjava sledejki gi tugjite doktrini.Mislam deka e krajno vreme ovie koi se da se nafatat za rabota i da krojat svoi planovi i prioriteti i da ne bidat zazvisni od kancelariite vo Sofija ili Belgrad.Plodot na vakviot nacin koj i den denes na zalost e prisuten go plativme site gragjani na MKD.
A za Kosovo zalam ali zakasnivte posledniot voz zamina za vas a drugiot odi kon Rusijat(ISTOK).Kosovo e odamna reshena rabota i na Rusija mnogu kasno mu tekna da izigrava kako Golem Brat,saka taa ili ne Kosovo ke dobie nezavisnost
A za Makedonija ke ja priznae i to kako,ne deka saka tuku mora,
A za Kosovo zalam ali zakasnivte posledniot voz zamina za vas a drugiot odi kon Rusijat(ISTOK).Kosovo e odamna reshena rabota i na Rusija mnogu kasno mu tekna da izigrava kako Golem Brat,saka taa ili ne Kosovo ke dobie nezavisnost
A za Makedonija ke ja priznae i to kako,ne deka saka tuku mora,