во редGi narece albancite nepismeni. Bidi barem ti pismena.
Kade pishuva deka sum vo tvoja drzava?Vo nasha drzava ste razbirate? Najgolemi licemeri ste tuka, podobro so bugarite, srbite i grcite tuka ke praime muabet ke ni kazat izkreno vo oci stavovite a vie se pravite kulturni tuka.
2001 nikogash nema da zaboravime ili da oprostime.
Republika Makedonija ili neznaesh da citash?Kade pishuva deka sum vo tvoja drzava?
Daj posedoven list skeniraj da vidam.
Ej, se predavam sega. Navistina.Republika Makedonija ili neznaesh da citash?
Ova e Makedonija zapamtete ednash za sekogash.Ej, se predavam sega. Navistina.
Ja budala, shto igram po vashi pravila.
Kaj se najdoa vecerava se nekoj .....
Upotrebuvam eufemizam, vo forma na tocki. Ne egzistiraat superlativi shto mozat da ti se zalepat tebe i na doticnata od drugata strana.
Koj go negira toa samo....toa ne mi e jasno.Ova e Makedonija zapamtete ednash za sekogash.
Podobro ti zapamti ja, zosto so vakvi kako tebe tesko deka ke ja ima uste dolgoOva e Makedonija zapamtete ednash za sekogash.
Go negirate od 1991 i isto taka do den denes, ajde da ne se pravime na udreni posle Kosovo istoto ke go barate ovde.Koj go negira toa samo....toa ne mi e jasno.
Podobro da ja nema odkolku da vi bideme slugi kako sega, podobro uzashen kraj odkolku uzash bez kraj.Podobro ti zapamti ja, zosto so vakvi kako tebe tesko deka ke ja ima uste dolgo
Aj ziti se kako od 1991va albancite ja negiraat Makedonija...prosvetli me?Go negirate od 1991 i isto taka do den denes, ajde da ne se pravime na udreni posle Kosovo istoto ke go barate ovde.
:pos2: Me zaebavash sega ili se pravish na udren? 2001 e dovolno da kazam.Aj ziti se kako od 1991va albancite ja negiraat Makedonija...prosvetli me?